Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκεφάλισε τον 6χρονο γιο της και τον σκύλο τους γιατί ερχόταν ο Σατανάς – Τη βρήκαν να τραγουδάει (photos)

Όσο πιο δυνατά χτυπούσαν την πόρτα οι αστυνομικοί, τόσο πιο δυνατά αυτή τραγουδούσε!

22 Φεβρουαρίου 2022 21:14
Αποκεφάλισε τον 6χρονο γιο της και τον σκύλο τους γιατί ερχόταν ο Σατανάς – Τη βρήκαν να τραγουδάει (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το ειδεχθές έγκλημα με θύμα έναν 6χρονο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Τρόμος στις ΗΠΑ: Ελικόπτερο συνετρίβη σε παραλία γεμάτη κόσμο (video)

Οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα όταν έφθασαν στο σπίτι της 35χρονης Tasha Haefs στο Κάνσας, αφού είχε καλέσει το 911 αναφέροντας ότι ο Διάβολος προσπαθούσε να της επιτεθεί. Αρνήθηκε, μάλιστα, ότι έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια πριν κλείσει το τηλέφωνο, ωστόσο δεν δίστασε να προκαλέσει λουτρό αίματος. Αφού σκότωσε και αποκεφάλισε τον μικρό Karvel, η αδίστακτη μητέρα έκανε το ίδιο και στον σκύλο της οικογένειας, πριν καθίσει στα σκαλοπάτια μπροστά από την εξώπορτα του σπιτιού της και αρχίσει να τραγουδά…

φονοσ-ηπα

Η 35χρονη αρνήθηκε μάλιστα να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι υποστήριξαν ότι όσο πιο δυνατά χτυπούσαν, τόσο πιο δυνατά αυτή τραγουδούσε. Τότε ένας αστυνομικός κοίταξε μέσα από ένα παράθυρο και αντίκρισε ένα κομμένο κεφάλι. Γνωρίζοντας ότι ζούσαν και παιδιά στο σπίτι, έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν.

Βρήκαν τη Haefs καθισμένη στα σκαλοπάτια με αίμα στα πόδια της, ενώ κοντά της είχε και δυο ματωμένα μαχαίρια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι η Haefs είχε πολλά κοψίματα και γρατσουνιές και στα δύο της χέρια, καθώς και ένα τραύμα στον δεξιό μηρό της. Λίγο μετά εντόπισαν το πτώμα του αποκεφαλισμένου εξάχρονου στην κουζίνα, αλλά και έναν αποκεφαλισμένο σκύλο στο υπόγειο. Βρήκαν, μάλιστα, και ένα αιματοβαμμένο κατσαβίδι.

φονοσ-ηπα

Μιλώντας στις Αρχές, η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού, «ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο της στη μπανιέρα και τον αποκεφάλισε». «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη θλίψη για την οικογένεια αυτού του αγοριού. Για τους συμμαθητές του, τους φίλους του, τους γείτονες.

Να κοιτάξουμε τους αγαπημένους μας σήμερα και να ευχαριστήσουμε λίγο τον Θεό ή ακόμα και να κάνουμε μια προσευχή. Ευχαριστώ που το παιδί μου είναι ασφαλές σήμερα. Αλλά θέλουμε όλων τα παιδιά όλων να είναι ασφαλή» ανέφερε από την πλευρά του ο Εισαγγελέας της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share