Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τουρκία - Το τραγούδι που εξόργισε τον Ερντογάν: «Θα φύγει όπως ήρθε - Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας!» (video)

Ξεχειλίζει η οργή των οπαδών του Τούρκου ηγέτη

21 Φεβρουαρίου 2022 10:51
Τουρκία - Το τραγούδι που εξόργισε τον Ερντογάν: «Θα φύγει όπως ήρθε - Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας!» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουρκία: Την οργή των οπαδών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε το τραγούδι του δημοφιλούς στην Τουρκία τραγουδιστή Ταρκάν.

Ο Ταρκάν υποστηρίζει πως το τραγούδι «έχει γραφτεί για τον κορωνοϊό», αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ωστόσο στη γείτονα, όπου ποινικοποιούνται και οι παροιμίες, φιλοκυβερνητικοί κάνουν λόγο για «τραγούδι – παραγγελία από το εξωτερικό για να ρίξουν τον Τούρκο πρόεδρο» και άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Πάντως, οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν περισσότερο στον τούρκο πρόεδρο, και όχι στον ιό…

«Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο.

Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά. Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας. Κάναμε υπομονή, είπαμε πως κάτι καλό ίσως βγει, βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα. Όμως φτάνει πια! Το καταλάβαμε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας! Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται.

Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά…»

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον προεκλογικό αγώνα από τα αντίπαλα κόμματα του προέδρου» φωνάζουν οι προεδρικοί. Ίσως έχουν ένα δίκιο, καθώς ο Ταρκάν είναι ίνδαλμα της νεολαίας, το τραγούδι έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και στις προεδρικές εκλογές θα μπουν 5 με 6 εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι!

«Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν: Δε θα μείνουμε σιωπηλοί για τις στρατιωτικές δραστηριότητες στα νησιά

Σε δήλωση σε δημοσιογράφους εν πτήσει κατά την επιστροφή του από τα Αραβικά Εμιράτα ο Ερντογάν ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε σιωπηλοί για τις στρατιωτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά παράβαση των συμφωνιών στα νησιά με αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς. Άλλωστε φέραμε αυτό το θέμα στον ΟΗΕ. Θα συνεχίσουμε να το κρατάμε στην επικαιρότητα και το επόμενο διάστημα.

Κατεχόμενα: Εκτέλεσαν αρχιμαφιόζο μπροστά στα ανήλικα παιδιά του - Είχε 400 ροζ βίντεο για πολιτικούς του Ερντογάν και όχι μόνο!

Ωστόσο, εάν η Ελλάδα συνεχίσει αυτό το έργο, φυσικά, θα κάνουμε αυτήν την προειδοποίηση στο υψηλότερο επίπεδο, ό,τι χρειαστεί.

Γιατί, όπως γνωρίζετε, το θέμα των νησιών είναι πάντα αμφιλεγόμενο. Μπορεί να μας αναγκάσουν να φέρουμε στην επικαιρότητα να θίξουμε αυτά τα αμφιλεγόμενα ζητήματα. Για το λόγο αυτό ο Υπουργός μου τους προειδοποίησε σε χαμηλό επίπεδο για να μην μας αναγκάσουν να ανοίξουμε αυτά τα θέματα προς συζήτηση. Και καλά έκανε».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share