Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία με αδέρφια: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ!

11 Φεβρουαρίου 2022 12:01
Τραγωδία με αδέρφια: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του ενώ προσπαθούσε να πυροβολήσει μια αρκούδα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, δείτε το αντικείμενο των σκύλων που προσελκύει τις κατσαρίδες

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Αμερικανός αφαίρεσε τη ζωή του αδελφού του καθώς γέμιζε βιαστικά ένα όπλο για να ρίξει σε μία αρκούδα, πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, αδυνατώντας να διαχειριστεί τι είχε κάνει.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Όρεγκον, ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, μετά την τραγωδία, τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

«Ειδοποίησε πως είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον αδελφό του καθώς γέμιζε όπλο επειδή μια αρκούδα είχε μπει στην ιδιοκτησία του», ενημέρωσε το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Τζόζεφιν, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

αρκούδα

«Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν άνδρα νεκρό, με τραύμα από σφαίρα. Ελέγχοντας το υπόλοιπο οίκημα, βρήκαν δεύτερο άνδρα νεκρό, με τραύμα που φαινόταν πως προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο δεν φαίνεται να ενεπλάκη σε αυτό κάποιος άλλος.

«Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού τηλεφώνησε στην άμεση δράση», σύμφωνα πάντα με το γραφείο του σερίφη, το οποίο δεν διευκρινίζει τι απέγινε η αρκούδα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με μια ΜΚΟ, σε κάθε κάτοικο των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, αναλογεί πάνω από ένα όπλο, ενώ στη χώρα καταγράφονται, κάθε χρόνο, περίπου 45.000 θάνατοι εξαιτίας της χρήσης πυροβόλων όπλων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share