Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Μεξικό: 16 άνθρωποι νεκροί μετά από σύγκρουση μεταξύ συμμοριών - Κρεμασμένα πτώματα βρήκαν οι αρχές

Έξαρση βίας!

6 Φεβρουαρίου 2022 11:01
Θρίλερ στο Μεξικό: 16 άνθρωποι νεκροί μετά από σύγκρουση μεταξύ συμμοριών - Κρεμασμένα πτώματα βρήκαν οι αρχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεκαέξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κεντρική πολιτεία Σακατέκας του Μεξικού μετά από μια προφανή βίαιη διαμάχη μεταξύ εγκληματικών συμμοριών, όπως ανέφεραν οι αρχές της χώρας το Σάββατο.

Παράλληλα, δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο από drone στο Μεξικό

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η πολιτεία αντιμετωπίζει φαινόμενα έξαρσης της βίας, με τον πολιτικό εισαγγελέα Φρανσίσκο Μουρίγιο να αναφέρει ότι 10 πτώματα βρέθηκαν τυλιγμένα σε κουβέρτες στους δρόμους του δήμου Φρεσνίγιο, ενώ άλλα έξι βρέθηκαν «κρεμασμένα μέσα σε μια αποθήκη στην κοντινή κοινότητα Πάνφιλο Νατέρα.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν ένα άλλο πτώμα την προηγούμενη μέρα, λέγοντας ότι το άτομο μπορεί να συνδέεται και με τους άλλους θανάτους.

μεξικο

Τον περασμένο μήνα, οι αρχές βρήκαν τα 10 πτώματα εγκαταλελειμμένα μέσα σε ένα όχημα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας Σακατέκας, λίγα βήματα μακριά από την έδρα της τοπικής κυβέρνησης.

Οι ανθρωποκτονίες στην πολιτεία αυξήθηκαν πέρυσι, με τα επίσημα δεδομένα να καταγράφουν 1.050 δολοφονίες το 2021, περίπου 200 περισσότερες από ό,τι το προηγούμενο έτος.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share