Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η φωνή του «Wolverine» - Το συγκινητικό μήνυμα του Χιού Τζάκμαν

Θρήνος...

2 Φεβρουαρίου 2022 19:45
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η φωνή του «Wolverine» - Το συγκινητικό μήνυμα του Χιού Τζάκμαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού που έδωσε φωνή στον «Wolverine», ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών. Παράλληλα, θλίψη σκόρπισε και ελληνικό ποδόσφαιρό η είδηση για τον 22χρονο Αλέξανδρο Λάμπι που κατέρρευσε στο Ηλιούπολη-Ερμιονίδα για την Γ’ Εθνική.

Ο Ισάακ Μπαρνταβίντ που έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλά επιτυχημένα κινούμενα σχέδια πέθανε από εμφύσημα. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο εγγονός του.

Ο Ισάακ Μπαρνταβίντ είχε δανείσει τη φωνή του στον διάσημο «Wolverine».

Ο Χιου Τζάκμαν στέλνει το δικό του μήνυμα

Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος και υποδυόταν τον Wolverine όλα αυτά τα χρόνια αποχαιρέτησε τον μεγάλο ηθοποιό.

Ο σούπερ σταρ του Χόλυγουντ, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Ισάακ Μπαρνταβίντ. Τι θρύλος. Τι ζωή και τι κληρονομιά. Τι φωνή!!! #Wolverine. #Βραζιλία. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου». Στο βίντεο εμφανίζεται ο ίδιος στο πλευρό του Μπαρνταβίντ, ενώ εκείνος λέει τη διάσημη φράση του χαρακτήρα του Wolverine στα Πορτογαλικά.

Τι δήλωσε ο εγγονός του ηθοποιού

Ο εγγονός του ηθοποιού έκανε γνωστό πως ο παππούς του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 26 Ιανουαρίου, καθώς χρειαζόταν παροχή οξυγόνου.

«Το οξυγόνο του ήταν πολύ χαμηλό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Αν και χρησιμοποιούσε ήδη συσκευές στο σπίτι, έπρεπε αναγκαστικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η κατάστασή του γινόταν όλο και πιο σοβαρή και χρειαζόταν ειδική θεραπεία», δήλωσε στο US Day News.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share