Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών κατηγορεί την Ελλάδα για 12 νεκρούς μετανάστες στον Έβρο (photos)

Βαρύτατες κατηγορίες κατά της ελληνικής πλευράς

2 Φεβρουαρίου 2022 14:06
Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών κατηγορεί την Ελλάδα για 12 νεκρούς μετανάστες στον Έβρο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες κατηγορίες κατά της Ελλάδας για 12 μετανάστες, που βρέθηκαν νεκροί εντός των τουρκικών συνόρων στον Έβρου, εξαπέλυσε σήμερα (2/2) ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σοκ στον Έβρο: Διακινητές μετέφεραν μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες - Εικόνες ντροπής

«Ημερομηνία: 2.2.2022, Τόπος: Ύψαλα - Ελληνικά Σύνορα. Έβγαλαν τα παπούτσια και έγδυσαν 12 από 22 μετανάστες και τους έσπρωξαν πέρα από τα ελληνικά σύνορα, με αποτέλεσμα να παγώσουν μέχρι θανάτου. Η ΕΕ είναι σε αδιάφορη, αδύναμη και απάνθρωπη. Τα ελληνικά στρατεύματα στα σύνορα είναι σκληρά με τους αδύναμους, ευγενικά με τους γκιουλενιστές. Εύχομαι να αναπαυτούν εν ειρήνη», δήλωσε σε ανάρτησή του στο twitter, παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφίες των πτωμάτων στον Έβρο.

Ο νομάρχης Αδριανούπολης σε γραπτή ανακοίνωση κάνει λόγο για εννέα πτώματα

«Βρέθηκαν τα άψυχα σώματα 9 μεταναστών που απωθήθηκαν από τους Έλληνες και πάγωσαν μέχρι θανάτου στις 2 Φεβρουαρίου 2022 στην τοποθεσία Μαντάκορού του χωριού Πασάκιοι της επαρχίας Ύψαλα. Ένας μετανάστης με σοβαρό κρυοπάγημα διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο της Κεσάνης για παροχή ιατρικής βοήθειας. Οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή για μετανάστες που μπορεί να βρίσκονται σε ανάγκη. Για το θέμα έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα. Με λύπη ενημερώνουμε την κοινή γνώμη».

Σοκαριστικό βίντεο με άντρα που ξυλοκοπά τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου: Περαστικοί του δίνουν ένα μάθημα

Ένα σοκαριστικό βίντεο, από την Τουρκία με τον ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύζυγό της κυκλοφορεί στα social media. Οι περαστικοί τον σταμάτησαν. Παράλληλα, διάβασε εδώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας επιτίθεται, για άγνωστο λόγο, κατά της συζύγου του στη μέση του δρόμου σε βίντεο σοκ που κυκλοφόρησε στο Twitter. Ο σύζυγος χτυπάει με μανία τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα αντικείμενο που παίζει τον ρόλο του κλομπ.

Ευτυχώς, περαστικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αντέδρασαν δυναμικά. Με «ευγενικό» τρόπο, όπως σχολιάζει ο λογαριασμός Sosyal Farkındalık, ο πρώτος που φτάνει στο σημείο τον πετάει στο έδαφος με τάκλιν που θυμίζει ράγκμπι και στη συνέχεια και άλλοι συγκεντρώνονται για να τον σταματήσουν και να σώσουν την κοπέλα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share