Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στις ΗΠΑ - Νεκρή η πρώην Μις Αμερική

Τι συνέβη;

31 Ιανουαρίου 2022 10:58
Σοκ στις ΗΠΑ - Νεκρή η πρώην Μις Αμερική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η είδηση ότι η μις Αμερική του 2019 Τσέσλι Κράιστ, βρέθηκε νεκρή μετά την πτώση της από πολυόροφο κτίριο στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει η New York Post, λίγες ώρες πριν την θανάσιμη πτώση της, η 30χρονη γυναίκα, είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανέφερε «αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την είδηση για την ταυτοποίηση της Κράιστ επιβεβαίωσε και η οικογένειά της, λέγοντας - μεταξύ άλλων- πως «με μεγάλη θλίψη και απόγνωση, μοιραζόμαστε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Τσέσλι. Το φως της ήταν εκείνο που ενέπνευσε άλλους σε όλον τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της».

Άγνωστα τα κίνητρα

Η Κράιστ, έμενε στον 9ο όροφο του κτιρίου και φέρεται πως ήταν μόνη όταν πήδηξε από την πολυκατοικία. Πηγές αναφέρουν ότι τελευταία φορά την είδαν στον 29ο όροφο.

Όπως αναφέρει η NYP, επικαλούμενη πηγές, η 30χρονη άφησε πίσω της σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στην μητέρα της, που είχε επίσης στεφθεί μις Βόρεια Καρολίνα το 2002.

Στο σημείωμα, δεν υπήρχε αναφορά στους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

«Όχι μόνο όμορφη, ήταν και έξυπνη, ήταν δικηγόρος» τόνισε πηγή από τις Αρχές για την Κράιστ. «Είχε μία ζωή που θα ζήλευαν πολλοί...είναι λυπηρό».

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτισε την Κράιστ, η πρώην μις Νότια Καρολίνα Μακένζι Ντιβίνα, που συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς μαζί με την εκλιπούσα, το 2019.

Σε αυτό αναφέρει ότι θα την θυμάται ως μία «εκπληκτική γυναίκα, με μεγάλη επιρροή».

«Ελπίζω να ήξερες πόσο σε αγαπούσα...Η κληρονομιά σου θα μείνει για πάντα», ενώ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από διαγωνισμό ομορφιάς.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share