Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος με πασίγνωστο νεαρό ποδοσφαιριστή: Κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό (photo-video)

Σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

30 Ιανουαρίου 2022 15:06
Σάλος με πασίγνωστο νεαρό ποδοσφαιριστή: Κατηγορείται από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία καταγγελία της συντρόφου του γνωστού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρινγουντ. Σε story της στο Instagram, η Χάριετ Ρόμπσον κατηγορεί τον Γκρινγουντ για ξυλοδαρμό.

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασε, η Ρόμπσον δείχνει τα τραύματά της σε πρόσωπο και πόδια. Συγκεκριμένα, η κοπέλα φαίνεται να αιμοραγεί από το στόμα, ενώ έχει μελανιές σε σημεία του σώματός της.

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση της 40χρονης

Στο κείμενο που συνοδεύει τις σοκαριστικές εικόνες, η Ρόμπσον γράφει: «Για όποιον θέλει να ξέρει τι μου κάνει ο Μέισον Γκρίνγουντ».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα, λέγοντας πως η ομάδα έχει ενημερωθεί «για τις εικόνες και τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Στην ανακοίνωση προστίθεσται:

«Δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια μέχρι να εξακριβωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταδικάζει οποιασδήποτε μορφής βία».

Τον Γκρίνγουντ φέρονται να έχουν ήδη αποκλείσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βεντέτα στην Ναύπακτο: Ήταν 20 χρόνια φυλακή για φόνο - Του άνοιξαν το κεφάλι μόλις βγήκε

Ένας τσιγγάνος ο οποίο βρισκόταν στη φυλακή για φόνο αποφυλακίστηκε την Πέμπτη (27/1) και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μόλις βγήκε από το κατάστημα κράτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, που αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Ο 52χρονος είχε φυλακιστεί πριν 20 χρόνια, για την δολοφονία με μαχαίρι ενός άλλου τσιγγάνου, γιου του κλαρινίστα «Μούχα».

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτιε την ποινή του ως πολύ ήσυχος άνθρωπος, ενώ όταν τον ενημέρωσαν πως αποφυλακίζεται, έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο κλάμα που είχε όταν φυλακίστηκε 20 χρόνια πριν. Ο πατέρας του «Μπέμπης», ένας από τα μεγαλύτερα ονόματα στο κλαρίνο, πέθανε πριν χρόνια. Τα άλλα αδέρφια του έχουν φύγει από τον καταυλισμό του Σκα και ζουν σε άλλες περιοχές. Σημειώνεται πως αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει αιτηθεί ποτέ άδεια, όπως είχε διακαίωμα.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο 52χρονος, πήγε στην Άμφισσα. Από εκεί πήρε το λεωφορείο και έφτασε στην Ναύπακτο, όπου κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στον καταυλισμό. Όμως οι υπόλοιποι δεν είχαν ξεχάσει και δεν είχαν συγχωρέσει. Όταν τον είδαν, μαζεύτηκαν και του επιτέθηκαν άγρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χτύπησαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτή την στιγμή, ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν έχουν κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αδερφό ή κάποιον άλλον συγγενή του για να τον ενημερώσουν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share