Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οργή και αποτροπιασμός: Μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της και έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα (video)

Φρίκη στην Γαλλία με την 33χρονη παιδοκτόνο

28 Ιανουαρίου 2022 13:44
Οργή και αποτροπιασμός: Μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της και έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλη η Γαλλία είναι σοκαρισμένη από την υπόθεση δολοφονίας ενός 10χρονου παιδιού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων, μέσα σε μια βαλίτσα. Η υπόθεση γίνεται ακόμη πιο φρικιαστική καθώς, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, το πιθανότερο είναι να το δολοφόνησε η μητέρα του.

Πένθος στην Γαλλία: Νεκρός γνωστός αθλητής - Έπεσε από τον τέταρτο όροφο κτιρίου

Η 33χρονη μητέρα του παιδιού έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Στο σπίτι που διέμεναν στο Φεριέρ-αν-Μπρι στον νομό του Σεν-ε-Μαρν, βρέθηκαν ίχνη αίματος. Η καταγγελία για την εξαφάνιση τόσο του 10χρονου όσο και της μητέρας του έγινε από τον πατέρα.

Για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων διατάχθηκε μια μεγάλη, κοινή επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Εν τέλει οι αξιωματούχοι εντόπισαν τη βαλίτσα με το νεκρό παιδί, το οποίο έφερε πολλά τραύματα που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Αναμένεται να γίνει νεκροψία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος.

Η 33χρονη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει πράγματα μαζί της και κρίνεται πως βρίσκεται σε «ευάλωτη» ψυχολογική κατάσταση. Οι γονείς του παιδιού είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου τους, αλλά εξακολουθούσαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Φρίκη στην Ηλεία - Κτηνωδία: Σκότωσαν σκυλάκια με δηλητηριασμένα πουλιά

Πόσο άρρωστο μπορεί να είναι το μυαλό κάποιων, που όπως αποδεικνύεται κάθονται και σκέφτονται νέους τρόπους για να σκοτώσουν σκυλιά. Η νέα κτηνωδία σημειώθηκε στην Ηλεία και προκαλεί αποτροπιασμό.

Το νέο περιστατικό στο δάσος των Θινών Βαρθολομιού στην Ηλεία προκαλεί άσχημα συναισθήματα, αφού ουσιαστικά ασυνείδητοι σκοτώνουν όχι μόνο «τετράποδους φίλους», αλλά και τα πουλιά που χρησιμοποιούνται ως δόλωμα.

Τα σκυλιά εντοπίστηκαν νεκρά από πολίτη

Για το συγκεκριμένο περιστατικό στο δάσος των Θινών στο Βαρθολομιό, τα σκυλιά εντοπίστηκαν νεκρά από πολίτη, έχοντας φάει τα δηλητηριασμένα πουλιά (τσίχλες) που είχαν αφήσει με σκοπιμότητα στο σημείο οι δράστες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους κυνηγούς και τους κατοίκους της περιοχής που συχνά περνούν από το σημείο, δείχνοντάς τους, πως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα σε κάθε εξόρμησή τους στην περιοχή.

Ιδιαίτερα για τους κυνηγούς που επισκέπτονται την περιοχή και τα σκυλιά τους κυκλοφορούν ελεύθερα γύρω τους, η προσοχή τους θα πρέπει να είναι συνεχής.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share