Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Ταγίπ Ερντογάν

Σε Ισραηλινό καρδιολόγο απευθύνθηκε ο Τούρκος πρόεδρος

21 Ιανουαρίου 2022 17:02
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Ταγίπ Ερντογάν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε Ισραηλινό καρδιολόγο απευθύνθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα. Ο γιατρός είναι ο Itzhak Shapira από το νοσοκομείο Sourasky του Τελ Αβίβ. Ο Shapira θεωρείται ο καρδιολόγος που συμβουλεύει τους παγκόσμιους ηγέτες.

Σάλος στην Τουρκία: Φήμες θέλουν τον Ερντογάν να... βάζει χέρι στα κοσμήματα του λαού (video)

Μετά την είδηση άρχισαν να φουντώνουν για ακόμα μία φορά τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Ερντογάν και ότι μπορεί να αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα.

Ερντογάν προς τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού: «Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες»

Επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος και προς την επονομαζόμενη «Χάρις Αλεξίου της Τουρκίας» Σεζέν Ακσού, η οποία τον τελευταίο καιρό δέχεται επιθέσεις από την τουρκική ηγεσία.

τουρκια-ερντογαν

«Εσείς είστε αυτοί που θα σταθείτε όρθιοι ενάντια σε όλα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον πρωτόπλαστό μας τον Αδάμ. Είναι καθήκον μας να κόψουμε αυτές τις γλώσσες. Είναι καθήκον μας να τους δείξουμε τα όρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Το τραγούδι της Σεζέν Ακσού, της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της Τουρκίας «Ζώντας κάτι υπέροχο», που κυκλοφόρησε το 2017, βρέθηκε στο στόχαστρο του Εθνικού Κινήματος Μπέκα, γνωστό για την εγγύτητά του στο κυβερνών κόμμα AKP

Πολλοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές στην Τουρκία έχουν μπει στο στόχαστρο για τραγούδια τους που θεωρούνται ότι περιέχουν στίχους που στρέφονται κατά της κυβέρνησης και του Ισλάμ. Πολλοί Τούρκοι καλλιτέχνες αλλά και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην κορυφαία καλλιτέχνιδα.

Χαμός στην Τουρκία: Άγριος καυγάς μεταξύ βουλευτών - "Αναιδές σκουλήκι!"

Βουλευτές του ΑΚΡ και του CHP αντήλλαξαν προσβολές ο ένας εναντίον του άλλου και γι’ αυτό συνεπλάκησαν εκ νέου στην Τουρκία.

τουρκια-ερντογαν

Αιχμή του νέου άγριου καυγά που σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, ήταν η κατάσταση στον τομέα της υγείας, καθώς επίσης και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Turkovac.

«Οι γερμανικές εφημερίδες δείχνοντας ως παράδειγμα τον Ιατρικό Σύλλογο Τουρκίας προσπαθούν να δυσφημήσουν το Turkovac. Αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Σε αυτό το εθνικό θέμα …, σε αυτό το εθνικό θέμα ας είστε τουλάχιστον δίπλα μας ρε! Πάντα εναντίον μας είστε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του AKP, Τζαχίτ Οζκάν.

Απαντώντας, ο βουλευτής του CHP Ενγκίν Αλτάι, φώναξε: «Εσύ μου λες γιατί ανακατεύομαι; Εσύ βρε αναιδές σκουλήκι, εσύ είσαι ο πιο ξεδιάντροπος από όλους. Τί σημαίνει «να μην ανακατεύομαι;». Αναιδές σκουλήκι! Τί σημαίνει “Να μην ανακατεύομαι;”. Τί σημαίνει; Εσύ είσαι ο ανάγωγος! Άντε βρε από εκεί! Ξεδιάντροπε! »Εσύ είσαι ο αρχηγός των ξεδιάντροπων!»

Πηγή: ethnos.gr

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share