Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ

Θλίψη σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα - Υπέκυψε στα τραύματά του από το σκι

19 Ιανουαρίου 2022 20:09
Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε σε ηλικία 37 ετών ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρήνος έχει σκεπάσει το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς σε ηλικία 37 ετών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέ.

Όπως ανακοίνωσε το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP, ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και έπειτα από λίγες ώρες, υπέκυψε στα τραύματά του, με γνωστό Έλληνα ηθοποιό επίσης να χάνει τη ζωή του.

Θλίψη σε όλο τον κόσμο

Ο Gaspard Ulliel, ο οποίος κέρδισε το γαλλικό βραβείο Σεζάρ καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία «It's Only the End of the World», ήταν το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Bleu de Chanel. Παράλληλα, είχε υποδυθεί τον Yves Saint Laurent στη βιογραφική ταινία τού 2014.

«Ο γαλλικός κινηματογράφος χάνει ένα τεράστιο ταλέντο, γεμάτο γοητεία και ενέργεια» έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Bruno Le Maire. Όπως όλα δείχνουν, η περιοχή Haute Savoie είναι ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο για σκι, με την αστυνομία να λαμβάνει μεγάλο όγκο κλήσεων για ατυχήματα στο χιόνι.

Ο Gaspard Ulliel διατηρούσε σχέση με την επίσης ηθοποιό Gaelle Pietri, με την οποία έχουν ένα παιδί, τον 5χρονο Orso. Πριν από μία εβδομάδα, μάλιστα, η σύντροφός του είχε ανεβάσει ένα συγκινητικό βίντεο, με το γιο τους να κάνει σκι, και να του εύχεται για τα γενέθλιά του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share