Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ με εξαφάνιση 14χρονης: Είχε απαχθεί, ξυλοκοπηθεί, βιαστεί και εντοπίστηκε μέσω Snapchat

Εντοπίστηκε μέσω της αστυνομίας!

18 Ιανουαρίου 2022 17:23
Σοκ με εξαφάνιση 14χρονης: Είχε απαχθεί, ξυλοκοπηθεί, βιαστεί και εντοπίστηκε μέσω Snapchat
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 14χρονη που είχε απαχθεί, κλειδωθεί σε μικρό διαμέρισμα, ξυλοκοπηθεί και βιαστεί από δύο άντρες, βρέθηκε από τους αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν το GPS του Snapchat. Παράλληλα, φίκη προκαλεί η είδηση ομαδικού βιασμού ανήλικης με τη συμμετοχή και μίας 37χρονης.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την 14χρονη την Παρασκευή το βράδυ, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Sun.

Νωρίς το πρωί, οι αρχές είχαν ενημερωθεί για την απαγωγή από τους γονείς της, όταν εκείνη έστειλε μηνύματα μέσω Instagram την ώρα που οι δράστες κοιμούνταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 26χρονος παρέσυρε το κορίτσι στο μικρό διαμέρισμα λέγοντάς της ότι θα την φιλοξενήσει, καθώς η 14χρονη έφυγε από το σπίτι της την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο δράστες φέρονται να την ανάγκασαν να καπνίσει κάνναβη, πριν ο 26χρονος και ένας ακόμα 64χρονος τη βιάσουν, μία ο ένας και μία ο άλλος.

Στα μηνύματά που έστειλε όσο ήταν κρυμένη, η 14χρονη εξήγησε ότι είχε απαχθεί και ξυλοκοπηθεί, ωστόσο ήταν αποπροσανατολισμένη και δεν μπορούσε να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το πού βρισκόταν.

Το κορίτσι κλήθηκε να ενεργοποιήσει γρήγορα την τοποθεσία της στο Snapchat, προκειμένου να επιτρέψει στην αστυνομία να την εντοπίσει.

απαγωγή-ξυλοδαρμος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα από το διαμέρισμα στο οποίο ήταν κλειδωμένη, διατηρούσε επαφή με στους αστυνομικούς μέσω μηνυμάτων, καθώς φοβόταν ότι αν μιλούσε θα ξυπνούσε τους απαγωγείς της.

Μόλις βρήκαν την πολυκατοικία, οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν καθεμία από τις πόρτες μέχρι που η 14χρονη έστειλε μήνυμα γράφοντας «ναι», για να επιβεβαιώσει ότι βρήκαν το σωστό διαμέρισμα.

Όταν εισέβαλαν στο μικροσκοπικό διαμέρισμα, οι αστυνομικοί φέρεται να ανακάλυψαν έναν από τους υπόπτους που προσπαθούσε να διαγράψει στοιχεία από το τηλέφωνό του. Το άτομο αυτό τέθηκε υπό κράτηση.

Αφότου βρέθηκε, το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι την ανάγκασαν να κάνει στοματικό σεξ.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, πριν επιστρέψει αργότερα στο σπίτι και στην οικογένειά της.

Έπειτα από αξιολόγηση που έγινε κατά την περίθαλψή της στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Παράλληλα διαπιστώθηκαν σημάδια βιασμού σε σημεία του σώματός της, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Κυριακή και τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού ανηλίκου. Ωστόσο συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share