Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Πανικός στο Μεξικό: Η στιγμή που drone εξαπολύει βόμβες σε αντίπαλο καρτέλ ναρκωτικών και η συμμορία τρέχει να σωθεί (video)

Σκληρό βίντεο από τον πόλεμο μεταξύ καρτέλ ναρκωτικών

14 Ιανουαρίου 2022 11:48
Πανικός στο Μεξικό: Η στιγμή που drone εξαπολύει βόμβες σε αντίπαλο καρτέλ ναρκωτικών και η συμμορία τρέχει να σωθεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πόλεμος μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό καθημερινά μαίνεται, με την αστυνομία να μην μπορεί να δράσει αποτελεσματικά για να περιορίσει τις ναρκω-συμμορίες, οι οποίες μάλιστα χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς όφελός τους.

Απίστευτο εύρημα στα Ιωάννινα: Έκρυψε 21 κιλά κάνναβης μέσα σε… θερμοσίφωνα! (video)

Τα καρτέλ έχουν επιστρατεύσει εκατοντάδες drone με τα οποία εξαπολύουν από απόσταση τις επιθέσεις τους στα αντίπαλα καρτέλ, σε έναν ανηλεή πόλεμο για την κυριαρχία του μεγαλύτερου μέρους παραγωγής και εμπορίας στο Μεξικό και μετέπειτα στον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως θα δείτε λοιπόν από την εγκατεστημένη κάμερα σε drone, το ένα καρτέλ το έστειλε εφοδιασμένο με βόμβες, πάνω από εγκατάσταση αντίπαλου καρτέλ.

Όταν έριξε μάλιστα την πρώτη βόμβα, φαίνονται από κάτω οι συμμορίτες του αντίπαλου καρτέλ να τρέχουν ώστε να προφυλαχθούν και στη συνέχεια πέφτουν και οι άλλες βόμβες από το drone.

"Έκανα χρήση ναρκωτικών για 1,5 χρόνο": Παίκτης του Survivor 5 μπλεγμένος με την "σκόνη"

Ποιος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε μπλέξει άσχημα με τα ναρκωτικά στο παρελθόν; Η γνωστή - άγνωστη περιπέτειά του Βαλάντη που είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

Ο Βαλάντης αποκάλυψε και την εξάρτηση του απο τα ναρκωτικά που όπως λέει αποτελεί πια παρελθόν: " Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μια άσχημη περίοδος στη ζωή μου όταν το έκανα και τελικά κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη "μαστούρα" είναι να είσαι νηφάλιος. Έκανα χρήση γύρω στον ενάμιση χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα. Και κοκαϊνη δοκίμασα, αλλά κατάλαβα πραγματικά ότι δεν μου έδινε τίποτα. Είμαι νηφάλιος. Πίνω τα ποτάκια μου, κανονικά, όπως όλος ο κόσμος και περνάω πολύ καλύτερα"

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share