Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Χαμός στην Τουρκία: Άγριος καυγάς μεταξύ βουλευτών - "Αναιδές σκουλήκι!"

"Άντε βρε από εκεί... Ξεδιάντροπε!"

13 Ιανουαρίου 2022 14:38
Χαμός στην Τουρκία: Άγριος καυγάς μεταξύ βουλευτών -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βουλευτές του ΑΚΡ και του CHP αντήλλαξαν προσβολές ο ένας εναντίον του άλλου και γι’ αυτό συνεπλάκησαν εκ νέου στην Τουρκία.

Αιχμή του νέου άγριου καυγά που σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, ήταν η κατάσταση στον τομέα της υγείας, καθώς επίσης και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Turkovac.

Σάλος στην Τουρκία: Φήμες θέλουν τον Ερντογάν να... βάζει χέρι στα κοσμήματα του λαού (video)

«Οι γερμανικές εφημερίδες δείχνοντας ως παράδειγμα τον Ιατρικό Σύλλογο Τουρκίας προσπαθούν να δυσφημήσουν το Turkovac. Αυτό είναι ένα εθνικό θέμα. Σε αυτό το εθνικό θέμα …, σε αυτό το εθνικό θέμα ας είστε τουλάχιστον δίπλα μας ρε! Πάντα εναντίον μας είστε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του AKP, Τζαχίτ Οζκάν.

τουρκια-ερντογαν

Απαντώντας, ο βουλευτής του CHP Ενγκίν Αλτάι, φώναξε: «Εσύ μου λες γιατί ανακατεύομαι; Εσύ βρε αναιδές σκουλήκι, εσύ είσαι ο πιο ξεδιάντροπος από όλους. Τί σημαίνει «να μην ανακατεύομαι;». Αναιδές σκουλήκι! Τί σημαίνει “Να μην ανακατεύομαι;”. Τί σημαίνει; Εσύ είσαι ο ανάγωγος! Άντε βρε από εκεί! Ξεδιάντροπε! »Εσύ είσαι ο αρχηγός των ξεδιάντροπων!»

Προκαλεί η Τουρκία: Αρνείται ξανά τη γενοκτονία των Ποντίων με αιχμές για Σακελλαροπούλου

Η Τουρκία αρνείται για άλλη μια φορά τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ρίχνοντας αυτή τη φορά τα βέλη της στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Με λύπη έγιναν δεκτές οι αβάσιμες δηλώσεις της Ελληνίδας Προέδρου Κατερίνας Σακελαροπούλου κατά την τελετή παρουσίασης του σχεδίου ανέγερσης του Μεγάρου Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ήταν η Ελλάδα που επιχείρησε να εισβάλει στην Ανατολία, και ότι ο ελληνικός στρατός διέπραξε βάρβαρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ειδικά εναντίον αθώων πολιτών στην περιοχή της Δυτικής Ανατολίας.

τουρκια-ερντογαν

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι λόγω αυτών των εγκλημάτων, τα οποία καταγράφηκαν και στην έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής των Συμμαχικών Δυνάμεων, σύμφωνα με το άρθρο 59 της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τις ζημίες που προέκυψαν από τις πράξεις της αντίθετα με τους νόμους του πολέμου.

Συχνές ψευδείς κατηγορίες από την Ελλάδα επισκιάζουν τα βήματα για τη δημιουργία ενός ειλικρινούς και έντιμου περιβάλλοντος διαλόγου για την επίλυση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών.

Τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές είναι ασυμβίβαστες με τις ευθύνες που αναμένονται από τους κρατικούς λειτουργούς. Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε τη γείτονά μας Ελλάδα, για άλλη μια φορά, σε κοινή λογική και εποικοδομητική κατανόηση».

Πηγή: ethnos.gr

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share