Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Βραζιλία: Διάσημο μοντέλο πέθανε από κορωνοϊό στα 18 της

Η Βαλεντίνα Μποσκαρντίν ήταν πλήρως εμβολιασμένη

12 Ιανουαρίου 2022 14:13
Θρήνος στην Βραζιλία: Διάσημο μοντέλο πέθανε από κορωνοϊό στα 18 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τον ξαφνικό θάνατο της Βαλεντίνα Μποσκαρντίν. Το 18χρονο κορίτσι, που ήταν ένα από τα ραγδαία ανερχόμενα μοντέλα της χώρας, νόσησε από κορωνοϊό και πέθανε μετά από θρόμβωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ ήταν και πλήρως εμβολιασμένη.

Την τραγική ανακοίνωση έκανε η μητέρα της, η δημοσιογράφος Μάρσια Μποσκαρντίν. «Ένας άγγελος έφυγε για τον ουρανό. Ο Θεός να σε υποδεχτεί με ανοιχτή αγκαλιά. Κόρη μου, θα σε αγαπώ για πάντα», ανέφερε σε μήνυμά της.

Η Βραζιλία μετρά πάνω από 620.000 θανάτους από κορωνοϊό, ενώ η πολιτεία του Σάο Πάουλο, όπου πέθανε και το 18χρονο μοντέλο, έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη μετρώντας πάνω από 155.000 νεκρούς.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: "Έσβησε" ο Πάνος Ηλιόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Πάνος Ηλιόπουλος. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις του που ξεχώρισαν ήταν στην ταινία του Νίκου Βεργίτση «Ρεβάνς» (1983), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Γιώτα Φέστα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του ηθοποιού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πάντα ιδιαίτερα ευαίσθητος στα θέματα που αφορούν τους ηθοποιούς, έγραψε στο Facebook:

«Με θλίψη μόλις πληροφορηθήκαμε την ξαφνική αποχώρηση ενός σεμνού συναδέλφου μας που έδρασε σε ποιοτικές ταινίες της δεκαετίας 70-80, και στο θέατρο…Ο Πάνος Ηλιόπουλος…. Η φωτο από την σπουδαία ταινία ΡΕΒΑΝΣ με τον Αντώνη Καφετζόπουλο… Καλό ταξίδι φίλε Πάνο».

Δυστυχώς: Άφησε την τελευταία της πνοή γνωστή ηθοποιός

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Σοφία Μιχοπούλου, μία από τις σταθερές συνεργάτιδες του Θόδωρου Τερζόπουλου και του Θεάτρου Άττις.

Η Σοφία Μιχοπούλου δούλεψε στο Θέατρο Τέχνης όλη τη δεκαετία του ’60 με σκηνοθέτη τον Κάρολο Κουν και με το Θέατρο Άττις και τον Θόδωρο Τερζόπουλο από το ’86. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα με σεμινάρια και παραστάσεις στο Δραματικό Κέντρο Βιέννης. Είχε συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και άλλους θεατρικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα. Συμμετείχε με τον Tatsumi Hijikata και Kazuo Ono, με τον P. Brook στο Παρίσι.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share