Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με δικαστίνα - Φιλιόταν με κατάδικο δολοφόνο! (video)

Οργή επικρατεί στην Αργεντινή

5 Ιανουαρίου 2022 17:08
Σάλος με δικαστίνα - Φιλιόταν με κατάδικο δολοφόνο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή με τη δικαστίνα Μαριέλ Σουάρες, η οποία πιάστηκε στα «πράσα» να φιλιέται με πάθος με έναν καταδικασμένο εγκληματία, τον Κριστιάν Μπούστος, μέσα στα κρατητήρια.

Οι κάμερες ασφαλείας του κρατητηρίου κατέγραψαν τις περιπτύξεις της Σουάρες με τον Μπούστος, ο οποίος στις 29 Δεκεμβρίου είχε καταδικαστεί για την δολοφονία αστυνομικού.

Θρήνος στην Αργεντινή: Νεκρός από πυρά αστυνομικών 17χρονος ποδοσφαιριστής

Η «αδυναμία» που έτρεφε η δικαστίνα για τον εγκληματία είχε γίνει φανερή ήδη από τη δίκη του, καθώς η Σουάρες ήταν η μόνη που είχε ψηφίσει «κατά» της ισόβιας φυλάκισης του Μπούστος.

Η δικαστίνα, που αντιμετωπίζει τώρα σοβαρές πειθαρχικές κυρώσεις, έχει αρνηθεί ότι φιλιόταν με τον Μπούστος στο στόμα και δηλώνει ότι είναι απλώς «πολύ κοινωνική».

«Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα και μιλήσαμε για την καταδίκη του. Έσκυψα πάνω του για να του πω ότι θα κανονίσω μια συνέντευξη μαζί του, καθώς σκοπεύω να γράψω ένα βιβλίο.

Μου εμπιστεύτηκε κάποια προσωπικά του πράγματα και μου έδειξε τα τατουάζ του», είπε η δικαστίνα, η οποία έχει επισκεφθεί τον Μπούστος τουλάχιστον τρεις φορές στη φυλακή, από τότε που εκείνος καταδικάστηκε.

Το επίμαχο βίντεο κυκλοφόρησε στην Αργεντινή μία εβδομάδα μετά την καταδίκη του Μπούστος σε ισόβια κάθειρξη. Στη δίκη του, ο άνδρας είχε ομολογήσει πως πράγματι πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που προκάλεσε τον θάνατο του αστυνομικού.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share