Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Ένας δολοφόνος, φυγάς εδώ και 20 χρόνια, συνελήφθη επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Ούτε στα παραμύθια!

4 Ιανουαρίου 2022 23:46
Απίστευτο: Ένας δολοφόνος, φυγάς εδώ και 20 χρόνια, συνελήφθη επειδή δεν φορούσε μάσκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολωνία: Η αστυνομία της Βαρσοβίας συνέλαβε έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και διέφευγε τη σύλληψη εδώ και 20 χρόνια, διότι δεν φορούσε μάσκα μέσα σε ένα κατάστημα, είπε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μία εκπρόσωπος Τύπου των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

«Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία της συνοικίας Μπιελάνι, διότι δεν φορούσε μάσκα», δήλωσε η υπο-επιθεωρήτρια Ελβίρα Κοζλόβσκα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο άνδρας ηλικίας 45 ετών οδηγήθηκε στη φυλακή. Πρέπει να εκτίσει ποινή κάθειρξης 25 ετών. Η αξιωματικός αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία για την οποία είχε καταδικαστεί ο 45χρονος.

μάσκα σύλληψη δολοφόνος

Κορωνοϊός: Σε κατάσταση συναγερμού η Πολωνία!

Η Πολωνία ανέφερε σήμερα 24.239 νέα κρούσματα κορωνοϊού, όπως προκύπτει από στοιχεία του υπουργείου Υγείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα--ο υψηλότερος συνολικός αριθμός από τον Απρίλιο.

Επίσης σήμερα αναφέρθηκαν 463 θάνατοι που συνδέονται με την COVID-19.

Η Πολωνία, μια χώρα με πληθυσμό περίπου 38 εκατομμύρια κατοίκους, έχει καταγράψει 3.254.875 κρούσματα κορωνοϊού και 79.624 θανάτους από την έναρξη της πανδημίας. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και η Ρωσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share