Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Τραμπ στις ΗΠΑ: "Facebook και Twitter έχουν αριστερή οπτική - Ντροπή για τη δημοκρατία"

Ο πρώην Πλανητάρχης συγκεντρώνει για ακόμη μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας

4 Ιανουαρίου 2022 15:16
Σάλος με τον Τραμπ στις ΗΠΑ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε το Facebook και το Twitter ως «ντροπή για τη δημοκρατία» και κάλεσε τους χρήστες να εγκαταλείψουν τις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή για το ξέσπασμα του πρώην Αμερικανού προέδρου στάθηκε το οριστικό μπλόκο στον προσωπικό λογαριασμό της εκπροσώπου Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν για φερόμενη παραβίαση των κανόνων παραπληροφόρησης σχετικά με την COVID-19 με tweet της.

Ο Τραμπ στηρίζει τον Χίτλερ και μηνύει Google, Facebook και Twitter - Σχεδιάζει τη δική του πλατφόρμα social media

ντοναλντ-τραμπ

Ο Τραμπ εξαπέλυσε τα πυρά του λέγοντας πως η εταιρεία «δεν πρέπει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε αυτή τη χώρα» και προέτρεψε την Γκριν «να συνεχίσει να αγωνίζεται».

Η Γκριν επικρίνει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν για την COVID-19, και σύμφωνα με τον Ντ. Τραμπ είχε μια «τεράστια εκλογική ομάδα από έντιμους, πατριώτες, σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους» που «δεν αξίζουν αυτό που τους συνέβη» στα social media.

ντοναλντ-τραμπ

«Όλοι πρέπει να εγκαταλείψουν το Twitter και το Facebook. Είναι βαρετά, έχουν μόνο την άποψη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και τα μισούν όλοι. Είναι ντροπή για το έθνος μας» κατέληξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Survivor 5: Όταν ο Βαλάντης είχε φίλο... τον πλανητάρχη - Οι στιγμές του με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Βαλάντης βρίσκεται αυτό τον καιρό στον Άγιο Δομίνικο, δοκιμαζόμενος στο Survivor 5, με τον τραγουδιστή τα προηγούμενα χρόνια να κάνει χωρίς δυσκολία τη διαδρομή Αθήνα-Ουάσινγκτον, φωτογραφιζόμενος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής, που τώρα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, είχε βρεθεί ως καλεσμένος του ξαδέρφου του, Γκας Μπιλιράκη, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου.

Εκεί ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τον Μαικ Πενς, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στις 6 Δεκεμβρίου 2017. Ο Ντόναλντ Τραμπ χαμογελαστός δεν δίστασε μάλιστα να κάνει «thumbs up» μαζί με τον Βαλάντη, αλλά και να φωτογραφηθεί μόνο με την Μελάνια, η οποία φορούσε ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα.

Η απάντησή του για τις αμερικανικές εκλογές

Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τραμπ στις τελευταίες αμερικανικές εκλογές, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου, είχε απαντήσει: «Φυσικά και θα τον ψήφιζα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Αμερική. Δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο, έχει συμφιλιώσει πολλές χώρες που ήταν αντίθετες με την Αμερική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό διάβασε on air το μήνυμα της πρώην συντρόφου του.

Και όσον αφορά την διαχείριση του Τραμπ στο κομμάτι του κορωνοϊού και το γεγονός πως είχε προτρέψει τον λαό να πιεί χλωρίνη, σχολίασε πως πρόκειται για χιούμορ που οι δημοσιογράφοι κάνουν θέμα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share