Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο πένθος στο παλάτι

Είναι ο δεύτερος πολύ κοντινός της άνθρωπος που φεύγει από τη ζωή σε μικρό χρονικό διάστημα

2 Ιανουαρίου 2022 22:03
Δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο πένθος στο παλάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς πέθανε η κυρία επί των τιμών της, λαίδη Φάρναμ. Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για τη βασίλισσα, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή αγαπημένη της φίλη και πρώην επικεφαλής των κυριών επί των τιμών, η Δούκισσα του Γκράφτον.

Απειλείται η ζωή της Βασίλισσας Ελισσάβετ; Βίντεο του 19χρονου που συνελήφθη στο Γουίνδσορ

Η λαίδη Φάρναμ ήταν η προσωπική συνοδός της βασίλισσας και βοηθός της, ενώ είχε τον ρόλο αυτό από το 1987. Ήταν εκείνη που συνόδευσε τη βασίλισσα στην τελετή για το αδαμάντινο ιωβηλαίο της to 2012. Πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα σε ηλικία 90 ετών.

βασιλισσα-ελισαβετ-πενθοσ

Ο θάνατος της βοηθού της βασίλισσας έρχεται μετά τον θάνατο της Δούκισσας του Γκράφτον, Αν Φόρτιουν Φιτζρόι, στα 101 της έτη τον περασμένο μήνα ενώ είναι το τρίτο χτύπημα για τη βασίλισσα καθώς τον Απρίλιο του 2021 έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, πρίγκιπα Φίλιππο.

Πηγή των Ανακτόρων είπε στην Telegraph: “Είναι πολύ θλιβερό για τη βασίλισσα. Όλοι αγαπούσαν τη λαίδη Φάρναμ, είχε τόσο καλό χιούμορ. Ήταν πολύ λαμπερή και ελκυστική γυναίκα. Πάντα γενναιόδωρη με τους νέους ανθρώπους που έρχονταν να εργαστούν στον βασιλικό οίκο. Δεν ήταν καλή χρονιά για τη βασίλισσα.

Έχασε τον σύζυγό της, μετά τη Δούκισσα του Γκράφτον και τώρα τη Λαίδη Φάρναμ. Ήταν καλές φίλες που στήριζαν τη βασίλισσα σε επίσημα καθήκοντα. Δυστυχώς μία θλιβερή συνέπεια της μακροζωΐας είναι ότι πρέπει να αποχωριστεί ανθρώπους που αγαπάς”.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share