Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά του γιου του (video)

Συγκλονίζει την περιοχή της Λεμεσού η οικογενειακή τραγωδία

29 Δεκεμβρίου 2021 12:04
Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά του γιου του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λεμεσού, αλλά και όλης της Κύπρου, η είδηση πως έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του γιου του άνδρας στην περιοχή Σούνι.

Θυμίζουμε πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που έχουμε τραγική δολοφονία στην Κύπρο, αφού χθες (28/12) στην Λάρνακα σημειώθηκε μαφιόζικη επίθεση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 53χρονος.

Η πληροφορία που έφθασε στις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας και σήμανε αμέσως συναγερμό ανέφερε ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβόλο όπλο σε χωριό της Λεμεσού.

αστυνομια-κυπροσ

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο γιος τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και αναμένονται πλέον νεότερες πληροφορίες από την σκηνή του εγκλήματος.

Σοκ στο Ηράκλειο: Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

“Φως” στις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της 70χρονης γυναίκας, που βρέθηκε χθες (28/12) το απόγευμα νεκρή μέσα στο σπίτι της, στα Πραιτώρια Ηρακλείου, καλούνται να ρίξουν πλέον οι έρευνες των Αρχών, με τη νεότερη εξέλιξη στην τραγωδία να είναι η σύλληψη του γιου της από τους άνδρες της Ασφάλειας.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου της, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CretaPost, χθες το απόγευμα έγινε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στον 46χρονο γιο και τους γονείς του. Ο καβγάς πήρε άγριες διαστάσεις και στη συνέχεια που ο γιος φέρεται να έσπρωξε την μητέρα του και να κινήθηκε κατά του πατέρα του.

αστυνομια-κυπροσ

Αυτό που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί είναι αν η ίδια κατά τη διάρκεια του καβγά έπαθε ανακοπή και έπεσε ή αν το σπρώξιμο ήταν εκείνο που την έριξε και της προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα.

Αυτό μένει να αποσαφηνιστεί από μία αξονική τομογραφία που ήδη έχει προγραμματιστεί να γίνει στη σορό της άτυχης γυναίκας από τον ιατροδικαστή. Η απάντηση αυτή θα δώσει και τη λύση στο γρίφο αν πρόκειται για έγκλημα ή για ανακοπή.

Πάντως, ο 46χρονος γιος έχει ήδη συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και αν αποδειχθεί ότι η μητέρα του έχασε την ζωή της εξαιτίας του σπρωξίματος, τότε θα συμπληρωθεί η ανάλογη κατηγορία.

Σύμφωνα με το Cretapost, ο 46χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ εδώ και χρόνια, ενώ το 2013 είχε συλληφθεί ξανά με τις ίδιες κατηγορίες να τον βαραίνουν, αφού είχε χτυπήσει την αδερφή του.

Το 2016 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, όταν έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, το όχημά του εξετράπη της πορείας του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share