Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μαφιόζικη δολοφονία 53χρονου στη Λάρνακα

Θλίψη...

28 Δεκεμβρίου 2021 22:10
Μαφιόζικη δολοφονία 53χρονου στη Λάρνακα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε μετά 9 το βράδυ στην κυπριακή αστυνομία της Λάρνακας, λόγω μαφιόζικης δολοφονίας 53χρονου. Το θύμα ήταν πατέρας ατόμου που είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δική για υπόθεση 1,5 κιλού κοκαΐνης.

 Μαφιόζικη δολοφονία 53χρονου στη Λάρνακα

Σύμφωνα πληροφορίες οι δράστες τον πυροβόλησαν την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο του, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε. Στην συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση με την κοκαΐνη είναι άτομο που απασχολεί την Αστυνομία πολλές δεκαετίες για σοβαρά εγκλήματα. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για προσπάθεια εκφοβισμού άλλων ατόμων που πρόκειται να καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας και βρίσκονται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Σοκ! Αστυνομικοί σκότωσαν κατά λάθος 14χρονη που βρισκόταν σε δοκιμαστήρια καταστήματος

Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα αυτήν τη φορά ένα ανήλικο κορίτσι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σοκαρισμένη είναι για μία ακόμη φορά η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από την ανείπωτη τραγωδία στο βόρειο Χόλιγουντ όπου μια 14χρονη έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε κατάστημα ειδών ένδυσης.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν θανάσιμα το άτυχο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν στα δοκιμαστήρια του καταστήματος, καθώς μία από τις σφαίρες που προορίζονταν για έναν «ένοπλο» τρύπησε τον τοίχο.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (23/12), περίπου στις 11:45 π.μ., στο κατάστημα «Μπέρλινγκτον» στην περιοχή του βόρειου Χόλιγουντ, San Fernando Valley, όπου ένας άνδρας, την ώρα που αυτό ήταν γεμάτο από πελάτες που έκαναν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, απείλησε μια γυναίκα με κλειδαριά ποδηλάτου, ενώ παράλληλα πετούσε αντικείμενα από τον πρώτο όροφο.

ΗΠΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Οι αρχές έλαβαν κλήση για ένα εν εξελίξει περιστατικό με πυροβολισμούς εντός του καταστήματος, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του LAPD να σπεύσουν στο κατάστημα όπου εντόπισαν έναν «ένοπλο» άνδρα να επιτίθεται σε μια γυναίκα. Χωρίς, δε, να μπορούν να διακρίνουν τι είδους όπλο είχε στην κατοχή του, άρχισαν το… πιστολίδι.

Από τα πυρά τους έπεσαν νεκροί ο ύποπτος, αλλά και το άτυχο κορίτσι, ενώ το όπλο που υποτίθεται πως κρατούσε δεν βρέθηκε ποτέ…

Παραμένει, δε, ασαφές εάν η 14χρονη βρισκόταν ήδη μέσα στα δοκιμαστήρια και άλλαζε ρούχα ή έτρεξε να κρυφτεί εκεί ακούγοντας τους πυροβολισμούς.

«Το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αθώου παιδιού έχει ''συντρίψει'' όλους τους εμπλεκόμενους», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, το βράδυ της Πέμπτης, προσθέτοντας:

«Λυπάμαι βαθιά για την απώλεια της ζωής αυτού του νεαρού κοριτσιού και ξέρω ότι δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να ανακουφίσουν τον αφάνταστο πόνο για την οικογένεια».

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όπως και το αν γνώριζε τη γυναίκα στην οποία επιτέθηκε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share