Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη με άγρια επίθεση πίτμπουλ: Νεκρή 35χρονη μητέρα που της ξερίζωσε τα χέρια - Προσπαθούσε να σώσει τον γιο της

Αποτροπιασμό προκαλεί το τραγικό περιστατικό

21 Δεκεμβρίου 2021 14:54
Φρίκη με άγρια επίθεση πίτμπουλ: Νεκρή 35χρονη μητέρα που της ξερίζωσε τα χέρια - Προσπαθούσε να σώσει τον γιο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει την κοινωνία του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ η είδηση της άγριας επίθεσης ενός σκύλου ράτσας "πιτμπουλ" σε 4χρονο αγόρι, την οποία και πήγε να αποτρέψει η μητέρα του, χάνοντας με τραγικό τρόπο τη ζωή της!

Η άγρια επίθεση του ζώου κατέληξε σε τραγωδία, αφού από το δάγκωμά του κατάφερε να ξεριζώσει τα χέρια της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δίχρονο παιδί πυροβόλησε το πατέρα του

Η Heather Pingel, όπως αναφέρει η New York Post, τραυματίστηκε σοβαρά από ένα πίτμπουλ, όταν αυτό της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Bowler, βορειοδυτικά του Milwaukee. Τα τραύματα της 35χρονης ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να δώσει στις αρχές πλήρη περιγραφή του τι συνέβη πριν πεθάνει. Μάλιστα ανέφερε ότι ο σκύλος είχε προηγουμένως δείξει σημάδια επιθετικότητας.

πιτμπουλ-νεκρη

Η οικογένειά της άτυχης θεωρεί ότι ο σκύλος άρχισε να τη δαγκώνει όταν προσπάθησε να σώσει τον γιο της, Bernarde. Όταν ο πατέρας, σύμφωνα με την New York Post, επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το πίτμπουλ να επιτίθεται στη μητέρα στο μπάνιο.

Ο πατέρας του αγοριού «γύρισε σπίτι και τη βρήκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου. Είπε, «δεν έχω χέρια και πεθαίνω», είπε στην Wausau Daily Herald η αδελφή της 35χρονης, Shannon Pingel.

Ο γιος της Heather βρέθηκε να κάθεται σε μια καρέκλα στην τραπεζαρία με αίμα να τρέχει από το πόδι του.

Η 35χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε μια εβδομάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την οικογένειά της, καθώς υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και της είχαν ακρωτηριαστεί και τα δύο χέρια.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share