Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Παρίσι: Ένοπλος κρατάει ομήρους δύο γυναίκες

Σοκ στη Γαλλία!

20 Δεκεμβρίου 2021 18:14
Συναγερμός στο Παρίσι: Ένοπλος κρατάει ομήρους δύο γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι με έναν ένοπλο άνδρα να έχει αιχμαλωτίσει δύο γυναίκες υπό την απειλή μαχαιριού.

Το περιστατικό διαδραματίζεται στο 12ο διαμέρισμα στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε κατάστημα της συνοικίας Αλίγκρε.

Ο αντιδήμαρχος του Παρισιού έχει ζητήσει από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την εν λόγω περιοχή ενώ σύμφωνα με το το bfmtv ο άνδρας θέλει να διαπραγματευθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για άτομο με ψυχιατρικό ιστορικό.

Γύρω από το κατάστημα έχει στηθεί μεγάλη περίμετρος για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο φτάνουν άμεσα οι γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και άνδρες της Ταξιαρχίας Έρευνας και Παρέμβασης του Παρισιού (BRI) και της Ομάδας Επιχειρησιακής Υποστήριξης (GSO).

Σοκ στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά έξι παιδιά ομήρους

Ομήρους κρατά έξι παιδιά ένας άνδρας σε προάστιο της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Ένας άνδρας κρατά έξι παιδιά ομήρους σε διαμέρισμα στο Κολπίνο» δήλωσε στο πρακτορείο αστυνομική πηγή. Επίσης, σοκ επικράτησε στη Ρωσία πριν λίγες μέρες καθώς άνδρας σκότωσε συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα λόγω κορωνοϊού.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο άνδρας είναι οπλισμένος με ένα τσεκούρι. Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ζητήσει από τις Αρχές να έρθει στο σημείο η γυναίκα του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share