Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Δάκρυσαν" οι ΗΠΑ: Θαύμα με κοριτσάκι που σώθηκε από τον ανεμοστρόβιλο - Νεκρή η αδερφούλα του, σε κώμα η μητέρα του (video)

Απίστευτη ατυχία για την οικογένεια που είχε μετακομίσει στο σπίτι λίγες μέρες πριν

16 Δεκεμβρίου 2021 13:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου κοριτσάκι τριών ετών πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ είχε διακομιστεί με σοβαρά τραύματα, αφότου πέρασε μέσα από το σπίτι της οικογένειάς της ένας από τους φονικούς ανεμοστρόβιλους των περασμέων ημερών.

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

Οι γιατροί και οι διασώστες αναφέρουν πως σώθηκε από θαύμα το μικρό κορίτσι, την ίδια ώρα που δυστυχώς βρέθηκε νεκρή η 9χρονη αδερφούλα του, ενώ σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται η 32χρονη μητέρας του.

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

Πλήρως καταστράφηκε και το σπίτι, ενώ σοκάρει η απίστευτη αποκάλυψη της ατυχίας των πέντε μελών της οικογένειας (37 ετών ο πατέρας και 7 ετών η έτερη αδερφή), που είχαν μετακομίσει στη συγκεκριμένη περιοχή της τραγωδίας λιγότερο από μία εβδομάδα πριν το συμβάν.

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ
μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

Ο πατέρας υπέστει σοβαρό τραυματισμό στο μάτι, ωστόσο η ζωή του δεν κινδύνευσε περαιτέρω, ωστόσο οι γιατροί ανέφεραν για τη μητέρα πως έχει υποστεί καταστροφικές συνέπειες στο σώμα της.

μιζουρι-ανεμοστροβιλοσ

Σοκ σε ολόκληρο στην αμερικανική κοινή γνώμη και σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από το σημείο της τραγωδίας, καθώς και το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Associated Press:

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share