Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αραβία: Σκοτώθηκε 4χρονο κοριτσάκι από πυροβολισμούς σε πανηγυρισμούς

Θλίψη!

14 Δεκεμβρίου 2021 17:11
Τραγωδία στην Αραβία: Σκοτώθηκε 4χρονο κοριτσάκι από πυροβολισμούς σε πανηγυρισμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αίμα βάφτηκαν οι πανηγυρισμοί των κατοίκων της Υεμένης που είχαν βγει στους δρόμους να πανηγυρίσουν τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας.

Ένα κορίτσι τεσσάρων ετών σκοτώθηκε και 36 άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σανά, για τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν τα πλήθη να συρρέουν στους δρόμους της πόλης μετά τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι της εθνικής ομάδας Κ-16 επί την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας για το πρωτάθλημα Δυτικής Ασίας.

Οι εκστασιασμένοι οπαδοί στη χώρα, που στο εσωτερικό της μαστίζεται από πόλεμο, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ακόμα και στην πρωτεύουσα που ελέγχεται από τους Χούθι.

Ένας γιατρός, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαίωσε πως ένα 4χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε από πυροβολισμούς, ενώ γίνεται λόγος και για 36 τραυματίες.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης στηρίζεται από τον Σαουδαραβικό Σύνδεσμο.

Τραγωδία με λεωφορείο: Σοκαριστικό τροχαίο με 18 νεκρούς και 25 τραυματίες (video)

Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο σημειώθηκε στον Ισημερινό, όπου 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 25 τραυματίστηκαν.

Η υπηρεσία συντονισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ECU911, ενημέρωσε για το τραγικό συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο της κοινότητας Ουάμπι, πολύ κοντά στα σύνορα με το Περού.

Τροχαίο με τζιπ που συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο είχε σημειωθεί πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία γνωστοποίησε πως το δυστύχημα έγινε όταν το λεωφορείο «βγήκε» από τον δρόμο και ακολούθησε «σύγκρουση και ανατροπή» του.

Η ECU911 διευκρίνισε πως οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία στη Μάκας, την πρωτεύουσα της επαρχίας, και στη Σουκούα. Στα νεκροτομεία των ίδιων νοσοκομείων μεταφέρθηκαν τα πτώματα των θυμάτων.

τραγωδια-λεωφορειο

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share