Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαλοπούλα για...βίγκαν: Διάσημος σεφ "έφαγε κράξιμο" στα social media για το χριστουγεννιάτικο μενού

Τι συνέβη;

11 Δεκεμβρίου 2021 17:57
Γαλοπούλα για...βίγκαν: Διάσημος σεφ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί χρήστες στα social media εξέφρασαν τη μεγάλη τους έκπληξη για τη μικρή ποσότητα του κρέατος, χαρακτηρίζοντας «εξωφρενική» την τιμή για το χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Ένας αναγνωρισμένος σεφ από τη Μεγάλη Βρετανία δέχτηκε σφοδρή κριτική στα social media επειδή πουλούσε ένα ψητό στήθος γαλοπούλας για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι 140 στερλίνες ( περίπου 165 ευρώ ). Ενώ παράλληλα, πριν λίγες ημέρες, τη τοπική κοινωνία απασχόλησε η δολοφονία σκύλου από τη γειτόνισσα του.

«Θέλετε κάτι πιο γρήγορο και ευκολότερο από μια ολόκληρη γαλοπούλα; Το ψητό στήθος είναι ο τέλειος συνδυασμός υπέροχης γεύσης και ευκολίας» σχολίασε ο σεφ Τόμ Κέριτζ στο ποστ του στο Instagram για το γεύμα των Χριστουγέννων.

Το μεσαίου μεγέθους ξεκοκαλισμένο στήθος είναι για 8 άτομα και έχει συνολική αξία 140 στερλινών ( περίπου 165 ευρώ).

Στον ιστότοπο του μάγειρα διευκρινίζεται ότι στην τιμή περιλαμβάνονται και τα δύο μπούτια της γαλοπούλας για να υπάρχει «περισσότερη ποικιλία» στο πιάτο, καθώς και η γέμιση, αλλά και ορεκτικά με χοιρινό και τρεις διαφορετικές σος.

Πέρα από το μεσαίο στήθος, ο σεφ προσφέρει επίσης και την εναλλακτική του μεγάλου, έναντι 160 λιρών Αγγλίας (περίπου 188 ευρώ).

Όμως πολλοί από τους follower του σεφ δεν βρήκαν και τόσο καλή την προσφορά του σεφ για το Χριστογεννιάτικο Τραπέζι.

«Υποθέτω ότι λέγοντας: για 8 άτομα, εννοεί ότι οι 6 είναι βίγκαν» γράφει με χιούμορ κάποιος σχολιαστής για το μέγεθος του στήθους.

«Τι 8 άτομα; Αυτό θα φτάσει και για την Πρωτοχρονιά» σχολίασε ένας άλλος για το στήθος γαλοπούλας.

«Η ευκολία είναι το παν για τα Χριστούγεννα» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.
«Αυτό το θέλω να το φάω εγώ μόνος μου και ίσως και να μην μου φτάσεις» παραπονέθηκε ένας άλλος σχολιαστής.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share