Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλιβερό θέαμα: Μεγάλη φωτιά σε γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο! (video)

Πρόκειται για το δέντρο των κεντρικών γραφείων του Fox News στην Νέα Υόρκη

8 Δεκεμβρίου 2021 19:39
Θλιβερό θέαμα: Μεγάλη φωτιά σε γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από τα κεντρικά γραφεία του "Fox News" στη Νέα Υόρκη πήρε φωτιά νωρίς το πρωί της Τετάρτης (8/12), με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει φλόγες και καπνό να βγαίνουν από το στολισμένο δέντρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα ακριβώς έξω από το κτίριο της News Corp. Το δίκτυο διέκοψε για να μεταδώσει ζωντανά το συμβάν.

«Φαίνεται ότι το γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας εκεί, μόλις πριν από λίγα λεπτά, τυλίχθηκε εντελώς στις φλόγες», δήλωσε στους τηλεθεατές η παρουσιάστρια του Fox News Σάνον Μπρέιμ.

νεα-υορκη-χριστουγεννιατικο-δεντρο

Μία σύλληψη για το περιστατικό

Ο Κρεγκ Ταμανάχα, 49 ετών, συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης και κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό της φωτιάς, δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης στην Washington Post. Ο Ταμανάχα αντιμετωπίζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν εγκληματική ζημιά, απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο και εμπρησμό.

Ο άνδρας «εντοπίστηκε από την ασφάλεια του Fox News Channel να σκαρφαλώνει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ήταν στολισμένο έξω από το κτίριο των γραφείων τους κοντά στη γωνία της Δυτικής οδού και της Έκτης Λεωφόρου» περίπου στις 12:15 π.μ., ανέφερε η αστυνομία της πόλης.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share