Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανακοινώθηκε το τέλος εποχής στα Lidl

Αλλαγές στη διεύθυνση της εταιρείας

8 Δεκεμβρίου 2021 09:00
Ανακοινώθηκε το τέλος εποχής στα Lidl
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τέλος εποχής ανακοινώθηκε για τα Lidl, με την εταιρεία να προχωρά σε μια αλλαγή στη διεύθυνσή της, σε μια προσπάθεια ανακατατάξεων, τη στιγμή που στην Ελλάδα υπήρξε μια στιγμή που έφερε τρόμο σε κατάστημα της αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, η αλλαγή αφορά τα αφεντικά στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία, με τον Κρίστιαν Χερτνάγκελ, που ήταν ο υπεύθυνος της αλυσίδας στο Νησί να κατευθύνεται προς τη δεύτερη χώρα, έχοντας τον ίδιο ρόλο, με τον υφιστάμενό του, Ράιαν ΜακΝτόνελ να παίρνει τη θέση του.

Lidl τέλος εποχής

Οι λόγοι των ανακατατάξεων και οι ευκαιρίες

Ο Χερτνάγκελ αποτελούσε τον εκτελεστικό διευθυντή της Lidl στη Μεγάλη Βρετανία για πάνω από πέντε χρόνια, μετά τη σχετική του προαγωγή από την αντιπροσωπεία της Αυστρίας. Βρίσκεται, άλλωστε, ως εργαζόμενος στην εταιρεία για πάνω από 18 χρόνια, έχοντας περάσει από διάφορα πόστα και παίρνοντας τώρα τη θέση του Ματίας Όπιτς, ο οποίος θα πάρει νέα διεθνή θέση στη διοίκηση.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από το νέο έτος, με τον Χερτνάγκελ να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα την 1η Μαρτίου και τον ΜακΝτόνελ να ξεκινά νωρίτερα την 1η Φεβρουαρίου. Ο δεύτερος, δε, συνεχίζει για 21η χρονιά στα Lidl, έχοντας σημειώσει μια σπουδαία καριέρα σε χώρες της Βρετανίας και την Ιρλανδία, προτού πάρει αυτό το ρόλο.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και χαίρομαι να επιστρέψω εκεί, όπου άρχισα την καριέρα μου πριν από αρκετά χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος, που αφήνω την εταιρεία σε τόσο ικανά χέρια», είπε ο Χερτνάγκελ, με τον ΜακΝτόνελ να συμπληρώνει πως «είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μου αφήνει ο Κρίστιαν τη σκυτάλη, μετά από όσα έχτισε. Δε θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη κατάσταση η εταιρεία».

TAGS
 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share