Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Προκαλεί ξανά η Λε Πεν: "Στόχος η μεγάλη ακροδεξιά" (video)

Για πολλά χρόνια η Γαλλίδα πολιτικός ήταν η πρωταγωνίστρια της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς

4 Δεκεμβρίου 2021 14:43
Προκαλεί ξανά η Λε Πεν:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίν Λε Πεν βρίσκεται στην Πολωνία. Η Γαλλίδα πολιτικός ξεκίνησε την επίσκεψη με μια μάλλον παράξενη χειρονομία για μια κάποια που κατηγορείται για αντισημιτισμό. Η Λε Πεν απέτισε φόρο τιμής στα θύματα του γκέτο της Βαρσοβίας.

Άρθρο Μητσοτάκη στη Le Figaro: "Ευρωπαϊκή υποχρέωση η προστασία των εξωτερικών συνόρων"

«Είμαι πολύ αισιόδοξη για την συνάντηση αυτής της μεγάλης ομάδας πολιτικών κομμάτων. Νομίζω ότι η Πολωνία έπεσε θύμα εκβιασμού και απειλών εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως η Πολωνία αντιστέκεται. Η στάση της ίσως βοηθήσει και άλλες χώρες που δέχονται παρόμοιες επιθέσεις. Πρέπει να καταλάβουν πως μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να γονατίσουμε τις Βρυξέλλες. Όλοι μαζί θα πετύχουμε τις απαραίτητες αλλαγές» δήλωσε η Λε Πεν.

μαριν-λε-πεν-γαλλια

Για πολλά χρόνια η Μαρίν Λε Πεν ήταν η πρωταγωνίστρια της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς. Όμως πλέον, ο Ερίκ Ζεμούρ διεκδικεί τον πρώτο ρόλο και φαίνεται να γοητεύει αρκετούς ψηφοφόρους. Ο πρώην δοκιμιογράφος ανακοίνωσε πως διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις προσεχείς εκλογές. Αναλυτές εκτιμούν πως πλέον κινδυνεύει η συμμετοχή της Λε Πεν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share