Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Τουρκία: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια βρέφος 3 μηνών - Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία το μωράκι! (Video)

Ανατριχιαστικό βίντεο

1 Δεκεμβρίου 2021 10:36
Φρίκη στην Τουρκία: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια βρέφος 3 μηνών - Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία το μωράκι! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτροπιασμό, οργή και θλίψη προκαλεί ένα βίντεο από την Τουρκία που κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει ένα πατέρα ενός βρέφους τριών μηνών να το ξυλοκοπεί άγρια επειδή έκλαιγε. Επίσης, ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε κέντρο υγείας του Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας.

Ο υπάνθρωπος χτυπούσε ακατάπαυστα το μωράκι, με το σώμα του να πάλλεται από τα χτυπήματα κινδυνεύοντας κυριολεκτικά να του κοπεί το κεφάλι από τα σφοδρά χτυπήματα, όμως το κτήνος δεν σταματούσε παρά τον σπαραγμό του μωρού.

Ο δολοφόνος, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, ονόματι Yunus Goc θα είχε σκοτώσει το μωρό αν δεν έμπαινε στο σπίτι η μητέρα για να το σώσει από τα χέρια του άνανδρου. Το μωρό μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε συγκλονισμένη ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι θέλει ο σύζυγός της να λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία.

«Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού. «Ο πατέρας συνελήφθη και θα φροντίσουμε ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Το ειδεχθές περιστατικό, που καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει η μητέρα στο δωμάτιο, συνέβη στο Γκαζιάντεπ και ο πατέρας φέρεται να χτύπησε το μωρό επειδή έκλαιγε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share