Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Τουρκία: Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη από τους θυελλώδεις ανέμους

Σοβαρά οι τρεις τραυματίες

29 Νοεμβρίου 2021 17:58
Τραγωδία στην Τουρκία: Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη από τους θυελλώδεις ανέμους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουρκία: Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκαεννέα τραυματίστηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν την περιοχή, ανακοίνωσε το κυβερνείο.

Σοβαρά οι τρεις τραυματίες

«Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένας ξένος υπήκοος, έχασαν τη ζωή τους και 19 συμπολίτες μας τραυματίστηκαν, τρεις εξ αυτών σοβαρά», ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης σε ένα δελτίο τύπου, επικαλούμενο έναν απολογισμό της κυβερνητικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών (Afad).

Σε βίντεο που μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA διακρίνονται δύο άνδρες και ένα καροτσάκι στο έδαφος, κάτω από τα συντρίμμια μιας κατασκευής, σαν να έχει προηγηθεί μια έκρηξη, στη συνοικία Εσενγιούρτ, στο δυτικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης.

κωνσταντινούπολη άνεμοι

Μια γυναίκα σκοτώθηκε σε άλλη συνοικία στο δυτικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφότου τη χτύπησε στο πρόσωπο ένα δοκάρι, το οποίο ξεκόλλησε από τη στέγη της πολυκατοικίας όπου διέμενε, σύμφωνα με το DHA.

Φρίκη: Πατέρας κρέμασε τον 3χρονο του γιο του από το παράθυρο του αυτοκινήτου για τιμωρία!

Τουρκία: Υπό κράτηση τέθηκε ένας πατέρας στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος κρέμασε το παιδί του από το παράθυρο ενός αυτοκινήτου για να το... συνετίσει.

Σύμφωνα με το yenicaggazetesi.com.tr, άλλοι οδηγοί τράβηξαν το βίντεο, το ανέβασαν στα social media και απο την πινακίδα εντοπίστηκε άμεσα ο πατέρας. Η δικαιολογία του στους αστυνομικούς ήταν ότι το παιδί ήταν ζωηρό και ήθελε να το τιμωρήσει.

Ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share