Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός σε αεροδρόμιο της Ολλανδίας: Έκτακτη εκκένωση μετά από απειλή για βόμβα

Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ εκκενώθηκε πριν από λίγο

25 Νοεμβρίου 2021 20:01
Πανικός σε αεροδρόμιο της Ολλανδίας: Έκτακτη εκκένωση μετά από απειλή για βόμβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας εκκενώθηκε πριν από λίγο, μετά από απειλή για βόμβα.

Θυμίζουμε πως σκηνές "θρίλερ" είχαν εκτυλιχθεί στο Αφγανιστάν όταν έσκασε βόμβα, με νεκρούς και τραυματίες.

ολλανδια-αεροδρομιο

Σύμφωνα με τον ολλανδικό ενημερωτικό ιστότοπο www.limburger.nl, δεν πραγματοποιείται καμία πτήση από και προς τον συγκεκριμένο αερολιμένα και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου έχει φύγει από τον χώρο.

Στο αεροδρόμιο διεξάγεται έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και αν βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο θα κληθεί η Υπηρεσία Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD).

μααστριχτ-βομβα

ΗΠΑ: Χάος στο αεροδρόμιο της Ατλάντα - Εκπυρσοκρότησε όπλο πρώην κατάδικου!

Οι Αρχές αναζητούν έναν κάτοχο όπλου που τράπηκε σε φυγή, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε τυχαία μέσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Χάρτσφιλντ-Τζάκσον" της Ατλάντα των ΗΠΑ, σπέρνοντας τον τρόμο σε ταξιδιώτες που πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν στον αεροδιάδρομο.

Διεκόπησαν για περίπου δύο ώρες οι πτήσεις, σε μια μέρα με μεγάλη επιβατική κίνηση μεσούσης της εορταστικής περιόδου της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, αστυνομικοί έδωσαν το ελεύθερο και οι πτήσεις ξεκίνησαν ξανά, ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτηση στο twitter.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 42χρονο κάτοχο του όπλου, ο οποίος κατονομάστηκε από την αστυνομία ως Κένι Ουέλς.

Ο άνδρας αναζητείται με κατηγορίες για μεταφορά κρυμμένου όπλου μέσα σε εμπορικό αεροδρόμιο, για κατοχή ενός πυροβόλου όπλου από έναν κατάδικο, για αποφόρτιση ενός πυροβόλου όπλου και ανεύθυνη χρήση όπλου, δήλωσε ο Ρέτζιναλντ Μόρμαν από το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα σε συνέντευξη Τύπου

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share