Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα κατάπιε ακουστικό AirPod αντί για χάπι - Τι συνέβη στον οργανισμό της

Η 27χρονη Κάρλι είναι καλά στην υγεία της, παρά το αρχικό σοκ

20 Νοεμβρίου 2021 13:51
Γυναίκα κατάπιε ακουστικό AirPod αντί για χάπι - Τι συνέβη στον οργανισμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία μας έρχεται από την Βοστώνη των ΗΠΑ, με γυναίκα να μπερδεύει ένα από τα ακουστικά των AirPods της με χάπι που ήθελε να πάρει και να το καταπίνει!

Η 27χρονη Κάρλι συνειδητοποίησε το λάθος της αφότου έστειλε ηχητικό μήνυμα σε φίλη της, έχοντας συνδεδεμένα τα AirPods στο κινητό της και διαπίστωσε πως όσα ακούγονται σε αυτό είναι από το εσωτερικό του σώματός της.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί παλαιότερα και στην Ταϊβάν.

γυναικα-καταπιε-χαπι-βοστωνη

Η είδηση φυσικά έγινε viral σε όλο τον κόσμο, αφού και η ίδια πόσταρε το γεγονός στο TikTok, αναφέροντας πως δεν είναι η πρώτη που το παθαίνει και "σίγουρα δεν θα είμαι η τελευταία. Οπότε για εκπαιδευτικούς λόγους, θέλησα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη".

Πάντως, μετά από ακτινογραφία που έκανε, φάνηκε πως ο οργανισμός της κατάφερε και απέβαλε το ακουστικό μέσω του πεπτικού της συστήματος, χωρίς να της δημιουργηθεί κάποια παρενέργεια.

ακουστικα-καταπιε-χαπι-βοστωνη-ηπα-γυναικα

"Είχα το ibuprofen στο ένα χέρι και το AirPod στο άλλο, ενώ ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Όταν έβαλα αυτό που πίστευα πως ήταν το χάπι στο στόμα μου, διαπίστωσα ότι δυσκολεύτηκα να το καταπιώ. Μετά δεν θυμάμαι τι έκανα γιατί είχα φρικάρει". Κάλεσε το γιατρό της και μετά πήγε στη δουλειά της. Αποσυνέδεσε το smart phone από τα AirPods, γιατί όπως είπε "θα μπορούσε να συνδεθεί με εκείνο που ήταν στο στομάχι μου".

Μετά την αποσύνδεση, έλαβε ένα μήνυμα στο iPhone της για την ύπαρξη μη αναγνωρισμένου AirPod που ανιχνεύτηκε να κινείται μαζί της.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share