Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρικτή καταγγελία αποπλάνησης για προπονητή: «Μου είπε ότι θέλει να πάρει την παρθενιά μου»

Την προετοίμαζε από την ηλικία των 16 ετών

12 Νοεμβρίου 2021 15:20
Φρικτή καταγγελία αποπλάνησης για προπονητή: «Μου είπε ότι θέλει να πάρει την παρθενιά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο έχει προκαλέσει η viral καταγγελία μιας 28χρονης στο Instagram ότι υπήρξε θύμα αποπλάνησης (grooming), όταν ήταν έφηβη, από τον τότε προπονητή και καθηγητή της.

Η Μπρίτανι Ρολ ανάρτησε στο Instagram την επιστολή που απέστειλε στο λύκειο, όπου είχε φοιτήσει, στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ, καταγγέλλοντας το όλο γεγονός.

Στην επιστολή αυτή περιέγραφε αναλυτικά πώς συστηματικά από την ηλικία των 16 ετών o προπονητής της την προσέλκυσε σεξουαλικά και την προετοίμαζε, έτσι ώστε να κάνει σεξ μαζί της όταν αυτή ενηλικιωθεί.

«Το grooming στα παιδιά επηρεάζει την ικανότητά τους να δώσουν συγκατάθεση ως ενήλικη. Περίμενε μέχρι την εβδομάδα που έγινα 18 για να κάνει σεξ μαζί μου και στη συνέχεια έκανε τα πάντα για να εξαφανίσει τις όποιες αποδείξεις» έγραψε η 28χρονη πλέον γυναίκα στη δημοσίευσή της η οποία έγινε viral.

Σύμφωνα με το News12 Long Island, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν εργάζεται εδώ και χρόνια στο σχολείο, το οποίο θα προχωρήσει σε έρευνα για το περιστατικό.

H καταγγελία αυτή ήρθε μετά την είδηση ότι ένας ακόμη εκπαιδευτικός απολύθηκε από το συγκεκριμένο σχολείο για αδιευκρίνιστους λόγους.

Σε συνέντευξή της, η Μπρίτανι δήλωσε ότι ένιωσε ότι μετά από αυτό το ύποπτο γεγονός έπρεπε και αυτή να κάνει κάτι για να μειώσει τη «ντροπή» που ενδεχομένως αισθάνονται άλλα θύματα.

Η Ρολ, η οποία αποφοίτησε από το σχολείο το 2011, είπε ότι ο καθηγητής που τότε ήταν περίπου 35 ετών τής έδειξε αρχικά πολλή προσοχή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Στη συνέχεια, ο άνδρας αυτός άρχισε να την απομακρύνει από τους υπόλοιπους και να την κάνει να νιώθει ιδιαίτερη, λέγοντάς της ότι «την έχουν παραμελήσει» και μόνο ο ίδιος μπορούσε να εκτιμήσει τις ικανότητές της στο σχολείο και στον αθλητισμό.

Όταν ήταν στη Β' Λυκείου, ο καθηγητής αυτός έβαλε βαθμό Α- στη νεαρή «για να μην κινήσει υποψίες» και στη συνέχεια συνέχισε το αφήγημα ότι το σχολείο δεν την προετοίμαζε επαρκώς για το πανεπιστήμιο, και πως μόνο ο ίδιος μπορούσε να τη βοηθήσει να πετύχει.

καταγγελία αποπλάνησης από προπονητή κοπέλα

Τότε, ήταν που της πρότεινε να γίνουν ζευγάρι, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα. «Με κάθισε πίσω από την κερκίδα του γηπέδου ράγκμπι και μου είπε ότι θέλει να πάρει την παρθενιά μου» καταγγέλλει η νεαρή, αν και σημείωσε ότι ο προπονητής της είπε να περιμένουν μέχρι να γίνει 18.

Τελικά, όταν η κοπέλα έγινε 18 ετών τον Αύγουστο του 2011, ο καθηγητής της ήρθε σπίτι της και έκαναν σεξ για πρώτη φορά. «Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πω όχι» σημειώνει η ίδια.

Η επικοινωνία τους συνεχίστηκε και αφού η Ρολ μπήκε στο πανεπιστήμιο. Ο πρώην καθηγητής της την παρακολουθούσε στα social media και της είχε πει μάλιστα να μην πίνει για να «μην τη βιάσει κάποιος».

Η κοπέλα περιγράφει τη συναισθηματική πίεση που βίωσε, καθώς φοβόταν μήπως η γυναίκα του προπονητή και η τοπική κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ μάθουν για τη σχέση τους.

Τελικά, η 28χρονη αναφέρει ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους, αλλά τα ψυχολογικά τραύματα έμειναν. «Ήθελα να δείξω την αργή και δόλια διαδικασία τους grooming σε μια ανήλικη» καταλήγει στη δημοσίευσή της.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share