Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σιέρα Λεόνε: Έκρηξη σε τάνκερ πετρελαίου - Τουλάχιστον 84 νεκροί

Τραγωδία

6 Νοεμβρίου 2021 10:46
Σιέρα Λεόνε: Έκρηξη σε τάνκερ πετρελαίου - Τουλάχιστον 84 νεκροί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουλάχιστον 84 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη τάνκερ πετρελαίου σε προάστιο της πρωτεύουσας της Σιέρα Λεόνε. Το περιστατικό, όπως αναφέρει το CNN, σημειώθηκε στην οδό Bai Bureh στην πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε. Επίσηες, έκρηξη σε λεωφορείο, στη Δαμασκό της Συρίας, είχε σημειωθεί το πρωί της Τετάρτης

«Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τρομακτικά» ανέφερε σε δήλωση της στο Facebook η δήμαρχος της πόλης, εκφράζοντας την θλίψη της για το περιστατικό.

«Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων της έκρηξης. Mακάρι οι ψυχές των νεκρών να αναπαυθούν σε απόλυτη ειρήνη», προσθέτει.

Οι τραυματίες, σύμφωνα με τις αρχές, έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για την παροχή πρώτων βοηθειών. Βίντεο στα social media αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς στο σημείο που έγινε το δυστύχημα, καίγονται τα πάντα. Εικόνες δείχνουν επίσης πλήθος κόσμου να τρέχει πανικόβλητος.

«Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τρομακτικά» ανέφερε σε δήλωση της στο Facebook η δήμαρχος της πόλης, εκφράζοντας την θλίψη της για το περιστατικό. «Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων της έκρηξης. Είθε οι ψυχές των νεκρών να αναπαυθούν σε απόλυτη ειρήνη», προσθέτει.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share