Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή πασίγνωστη τραγουδίστρια σε αεροπορικό δυστύχημα (Video)

Τραγωδία στον καλλιτεχνικό κόσμο

6 Νοεμβρίου 2021 09:24
Νεκρή πασίγνωστη τραγουδίστρια σε αεροπορικό δυστύχημα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Βραζιλίας καθώς σημειώθηκε αεροπορικό δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή της μία από τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες της χώρας, η τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόσα (Marilia Mendonca) και 4 ακόμα άτομα. Επίσης, νεκρή έπεσε σε ατύχημα 22χρονη γνωστή τραγουδίστρια.

Η Μεντόσα κατευθυνόταν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην βραζιλιάνικη πολιτεία, Μίνας Ζεράις, για μία προγραμματισμένη συναυλία, όμως το αεροπλάνο συνετρίβη. Πιθανή αιτία του δυστυχήματος σύμφωνα με την αστυνομία είναι σύγκρουση με κεραία.

Στο αεροπορικό δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους επίσης ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης της Μεντόσα.

Η 26χρονη Μεντόσα ήταν σταρ του -ανδροκρατούμενου κατά κύριο λόγο- είδους μουσικής sertanejo, το οποίο είναι από τα δημοφιλέστερα της χώρας. Η Μεντόσα είχε 39 εκατομμύρια followers στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube.

Θρήνος στη Βραζιλία

Πολλές προσωπικότητες της Βραζιλίας αντέδρασαν με συγκίνηση στην είδηση του θανάτου της Μεντόσα, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο.

«Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι», έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ. «Κλαίω. Νομίζω ότι δεν μπορώ καν να το πιστέψω», έγραψε ο μουσικός Καετάνο Βελόσο.

Ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου μίλησε για «μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της».

Η τελευταία ανάρτηση στα social media

Λίγο πριν τη μοιραία πτήση η Μεντόσα, ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που έδειχνε την επιβίβασή της στο αεροσκάφος και το γεύμα της μέσα στο αυτό, προαναγγέλλοντας «ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παραστάσεις».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share