Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον "προαγωγό" της κόρης του

Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2020, με το θύμα να αναγνωρίζεται ως ο 19χρονος φίλος της κόρης του κατηγορουμένου

4 Νοεμβρίου 2021 12:08
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας από το Σπόκαν της πολιτείας της Ουάσινγκτον κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της ανήλικης κόρης του ο οποίος φέρεται να την πούλησε σε κύκλωμα σεξ τράφικινγκ.


Ο 60χρονος John Eisenman συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2020, με το θύμα να αναγνωρίζεται ως ο 19χρονος φίλος της κόρης του κατηγορουμένου. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος έμαθε πως η κόρη του -ανήλικη τότε- φέρεται να είχε πουληθεί σε δίκτυο σωματεμπορίας, έχοντας πληροφορίες πως ο σύντροφός της «ίσως ήταν ο υπεύθυνος για την πώληση».

29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης - Μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα... (Video)


Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο Eisenman κατάφερε να σώσει την κόρη του από το κύκλωμα και να τη φέρει πίσω στο σπίτι τους τον Οκτώβριο του 2020. Ένα μήνα αργότερα, φέρεται να έστησε καρτέρι στον 19χρονο, τον οποίο «απήγε, δένοντάς τον και βάζοντάς τον στο φορτηγάκι του. Ο Eisenman στη συνέχεια επιτέθηκε στο θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι με ένα ξύλο κι έπειτα τον μαχαίρωσε επανηλειμμένως, προκαλώντας τον θάνατό του».

έγκλημα-1

Στη συνέχεια, ο 60χρονος οδήγησε το φορτηγάκι σε ερημική περιοχή όπου και το εγκατέλειψε, αφήνοντας το πτώμα μέσα. Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκεί για περίπου ένα χρόνο προτού εντοπιστεί και δρομολογηθεί η απομάκρυνσή του από το σημείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνθρωπος που το απομάκρυνε, δε γνώριζε πως υπήρχε μέσα πτώμα.

Ο άνθρωπος άφησε το αυτοκίνητο σε περιοχή του Σπόκεϊν. Το πτώμα ανακαλύφθηκε αργότερα από αγνώστους που επιχείρησαν να διαρρήξουν το όχημα.

Ο Eisenman προφυλακίστηκε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχε ποινικό μητρώο ούτε κάποια σύλληψη πριν το συμβάν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share