Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μαντλίν της Αυστραλίας": Αυτός είναι ο απαγωγέας της- Άγριος ξυλοδαρμός στις φυλακές-Δείτε πως τον έκαναν

Εικόνα σοκ!

4 Νοεμβρίου 2021 10:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαύρο στο ξύλο έκανε ένας σύγκρατούμενός του τον απαγωγέα της μικρής Κλίο Σμιθ, της τετράχρονης που απήχθη ένα βράδυ από τη σκηνή των γονιών της ενώ έκαναν κάμπινγκ στη δυτική Αυστραλία, σε μια υπόθεση εξαφάνισης που θύμιζε έντονα αυτή της Μαντλίν Μακάν. Αυτός είναι και ο λόγος που το κορίτσι έγινε γνωστό διεθνώς ως η «Μαντλίν της Αυστραλίας».


Η μικρούλα Κλίο απελευθερώθηκε χθες τα ξημερώματα. Εντοπίστηκε σε ένα σπίτι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειάς της. Στο σπίτι δεν βρέθηκε άλλο άτομο αλλά συνελήφθη ένας 36χρονος άνδρας ως ύποπτος απαγωγέας της. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η παρατηρητικότητα κάποιων, που είχαν δει τον νέο άνδρα που δεν είχε παιδιά να αγοράζει πάνες από το σούπερ μάρκετ, οδήγησε την αυστραλιανή αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Τέρι Κέλι, ο ύποπτος για την απαγωγή της Κλίο Σμιθ αφού συνελήφθη μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα, οι φωτό που κυκλοφορούν τον δείχνουν με επιδέσμους στο κεφάλι.


Ο 36χρονος ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενό του στο κελί. Η μητέρα του συγκαρούμενου σε δηλώσεις της, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, υποστήριξε ότι ο γιος της χτύπησε τον απαγωγέα της 4χρονης όταν πληροφορήθηκε το λόγο για τον οποίο είχε συλληφθεί.

Ο 36χρονος απαγωγέας νωρίτερα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο από το αστυνομικό τμήμα στο νοσοκομείο για περίθαλψη, με έναν μεγάλο λευκό επίδεσμο τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι του.

κλίο-σμιθ-1

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον φερόμενο απαγωγέα και τον είχαν βγάλει από ένα αυτοκίνητο λίγο μετά τα μεσάνυχτα προτού η αστυνομία εκτελέσει ένταλμα έρευνας στο σπίτι του και βρει την Κλίο μέσα σε αυτό.

Οι ντετέκτιβ ισχυρίζονται ότι ο Κέλι συμπεριφερόταν ύποπτα τις 18 ημέρες της εξαφάνισης του Κλίο, κάνοντας γύρους στο δρόμο γύρω από το σπίτι του κατά τη διάρκεια της ημέρας και αγοράζοντας πάνες για νήπια από το παντοπωλείο του, παρόλο που δεν είχε παιδιά.

Τα σκυλιά που συνήθως κρατούσε στην πίσω αυλή του σπιτιού του μεταφέρθηκαν ξαφνικά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.

Μετά τη σύλληψη, οι ντόπιοι περιέγραψαν τις περίεργες συναντήσεις τους με τον απαγωγέα της Κλίο, με έναν αρτοποιό να αφηγείται τη στιγμή που του τον χαιρέτησε μόλις μια μέρα πριν τον εντοπισμό της μικρής και μια γυναίκα να περιγράφει μια περίεργη αλληλεπίδραση με τον 36χρονο που «την κοιτούσε επίμονα».

Η εν λόγω γειτόνισσα ανέφερε ακόμη ότι ποτέ κανείς δεν είχε μπει στο σπίτι του αν και έμενε στην περιοχή για καιρό.

κλίο-σμιθ-2

«Φερόταν κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό. Οδηγούσε γρήγορα, είχε πάντα τα σκυλιά του στον πίσω κήπο αλλά την τελευταία εβδομάδα τα μετέφερε μπροστά και συμπεριφερόταν παράξενα.

«Δεν έχει τα σκυλιά του μπροστά [κανονικά], έχει τα σκυλιά του πίσω, αλλά αυτή την εβδομάδα είχε τα σκυλιά του μπροστά και συμπεριφέρεται παράξενα», περιέγραψε κάποιος γείτονας ενώ άλλςο προσέθεσε ότι τον έβλεπαν συχνά να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να μιλά σε κανέναν.

Πριν ξυλοκοπηθεί από τον σύγκρατούμενό του ο Κέλι είχε ανακριθεί από τρεις αστυνομικούς ενώ κρίθηκε ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις καθώς δεν ήταν ψυχικά σταθερός.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share