Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στοιχεία – σοκ: Έψαξαν στο ίντερνετ 163 εκατ. φορές «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»

Όσα αποκάλυψε η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου, στον ΣΚΑΙ

31 Οκτωβρίου 2021 13:25
Στοιχεία – σοκ: Έψαξαν στο ίντερνετ 163 εκατ. φορές «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν όσα ανέφερε η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου στον ΣΚΑΙ για τα φαινόμενα έμφυλης βίας μετά και την 13η γυναικοκτονία στη χώρα μας.

«Έχουμε μια δεύτερη πανδημία, αυτή της έμφυλης βίας, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σοβαρότητα γιατί δυστυχώς τα περιστατικά πληθαίνουν, και η μια τραγωδία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη», είπε και αποκάλυψε πως μέσα στην πανδημία αναζητήθηκε 163 εκατ. φορές στο ίντερνετ το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς να το καταλάβει κανείς».

Έγκλημα στην Κρήτη: Τελευταία πράξη η κηδεία της αδικοχαμένης Νεκταρίας - Το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του δράστη

«Η βία έχει μπει μέσα στα σπίτια. Πρέπει να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον, για να μπορέσει η μάνα, η σύζυγος, η σύντροφος να στηριχθεί για να εγκαταλείψει το δυνάστη. Δολοφονούνται και αφήνουν πίσω υποχρεώσεις αφήνουν πίσω παιδιά. Πρέπει αυτές οι γυναίκες να υποστηριχτούν από την πολιτεία» δήλωσε η κ. Αργυρίου.

«Δεν υπάρχει σεβασμός και υπομονή στις σχέσεις, πρέπει να βγούμε καλύτεροι από την πανδημία. Να ασχολούμαστε καθημερινά με το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα στην Κρήτη: «Κανείς δεν έζησε τη ζωή μου...» - «Τσακίζει» κόκαλα η τελευταία ανάρτηση της 48χρονης

Έγκλημα στην Κρήτη: Την ψυχολογική πίεση που δεχόταν μαρτυρούν οι μαντινάδες και τα μηνύματα που αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο η γυναίκα που έπεσε νεκρή στην Ιεράπετρα από τις μαχαιριές του συζύγου της. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, που δολοφονήθηκε σήμερα από τον σύζυγό της

"Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου" αναφέρει μία από τις δημοσιεύσεις της στο Facebook, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό". Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έγραψε: "Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!"

Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη. Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χωριστά, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share