Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΚ: Δείτε τι δώρα δίνει η CEO της SPANX στους εργαζόμενους

Ταξίδια και 10.000 δολάρια τα δώρα της SPANX στους εργαζόμενους της

27 Οκτωβρίου 2021 13:37
ΣΟΚ: Δείτε τι δώρα δίνει η CEO της SPANX στους εργαζόμενους

Η Spanx, η εταιρεία της Σάρα Μπλέικλι με τα λαστέξ εσώρουχα που κάνουν θραύση, γιορτάζει τη νέα της αποτίμηση, η οποία έπειτα από το «super deal» με την Blackstone ανέρχεται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, το 2000 ξεκίνησε να στήνει τη δική της επιχείρηση με κεφάλαιο που δεν ξεπερνούσε τα 5.000 δολάρια. Ήταν τα χρήματα που είχε καταφέρει να μαζέψει πουλώντας μηχανές φαξ από πόρτα σε πόρτα. Μόλις λίγες μέρες πριν, η Μπλέικλι ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Blackstone, θα αγοράσει το πλειοψηφικό μερίδιο της εταιρείας της. Η συμφωνία εκτόξευσε την αξία της Spanx στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Κάποτε είχα πει ότι μια μέρα αυτή εδώ η εταιρεία θα αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια. Τότε, όλοι γέλασαν μαζί μου» αποκαλύπτει η Μπλέικλι σύμφωνα με το BusinessInsider.

Η επιτυχημένη CEO, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε για να γιορτάσει η εταιρεία τη νέα της συμφωνία, θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζoμένους της για την προσφορά και το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για το λόγο αυτό, η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έκανε δώρο στο προσωπικό δύο εισιτήρια πρώτης θέσης για τον καθένα, με προορισμό οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

επιχειρήσεις-σπανξ

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους υπαλλήλους της Spanx. Τα δώρα συνεχίστηκαν, με την Μπλέικλι να ανακοινώνει πως η εταιρεία εσωρούχων θα δώσει επίσης 10.000 δολάρια στον κάθε υπάλληλο προκειμένου να τα ξοδέψει όπως επιθυμεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποτυπώνεται η αντίδραση των εργαζομένων τη στιγμή της ανακοίνωσης των δώρων. Οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι από την είδηση ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έκλαιψαν από συγκίνηση.

Η Spanx, η οποία ξεκίνησε πουλώντας ελαστικά εσώρουχα που λειαίνουν το σώμα, έχει εξελιχθεί σε μια γιγαντιαία μάρκα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα τελευταία 21 χρόνια. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η μεγαλύτερη αντίπαλος της Μπλέικλι αφού το 2019, λάνσαρε τη δική της εταιρεία λαστέξ που ονομάζεται Skims.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share