Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Πέθανε σκύλος από φυτό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Προσοχή!

27 Οκτωβρίου 2021 08:33
Πέθανε σκύλος από φυτό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε γνωστή η είδηση, πως ένας σκύλος, πέθανε από ένα φυτό, το οποίο έχουμε, σχεδόν όλοι, μέσα στο σπίτι μας. Όπως αποδείχθηκε, είναι τελικά επικίνδυνο. Δώστε μεγάλη προσοχή.

Μια επείγουσα προειδοποίηση στους ιδιοκτήτες σκύλων κάνει μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της σκύλου από την κατανάλωση ενός δημοφιλούς οικιακού φυτού.

Η Κέιτ Βάγκνερ λέει πως το "ατρόμητο και δραστήριο" γαλλικό μπουλντόγκ της, με το όνομα Λίλι, αρρώστησε βαριά, αφότου έφαγε μερικά φύλλα από ένα είδος φοίνικα, με την επιστημονική ονομασία Κύκας. Πρόκειται για ένα κοινό φυτό που μπορεί να είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες για τα ζώα και τους ανθρώπους, εάν φαγωθεί.

Πέθανε σκύλος από φυτό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Σε μια δημοσίευσή της στο Facebook αυτό το μήνα, η Βάγκνερ περιέγραψε την εμπειρία της, λέγοντας πως δεν είχε ιδέα ότι το φυτό που αγόρασε από ένα φυτώριο το περασμένο καλοκαίρι, θα γινόταν ο "χειρότερος εφιάλτης" της. "Έχω δει αυτό το φυτό στα ράφια πολλών καταστημάτων δίπλα σε άλλα αβλαβή οικιακά φυτά με καμία ετικέτα προειδοποίησης" έγραψε.

Ο σκύλος της, ηλικίας περίπου 1,5 έτους, πάλεψε για τη ζωή του, με τους κτηνιάτρους να του βάζουν μέχρι και σωληνάκι για την κατανάλωση τροφής ενώ του συνταγογράφησαν και φάρμακα. Τελικά, στις 16 Μαΐου πέθανε. "Πολέμησε σκληρά, αγάπησε πολύ αλλά τελικά δεν μπόρεσε να συνεχίσει άλλο τη μάχη του. Την αγαπήσαμε τόσο πολύ και της δώσαμε όλη την αγάπη και την φροντίδα που θα μπορούσαμε. Είμαστε πραγματικά καταρρακωμένοι".

Δείτε την ανάρτηση:

Alright folks, this is going to be a very difficult story to tell, but I feel compelled to share this information. This...

Posted by Kate Wagner on Wednesday, May 6, 2020
 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share