Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στα «Φιλαράκια»: Πέθανε ο ηθοποιός James Michael Tyler

Είχε υποδυθεί το σερβιτόρο «Γκάνθερ»

25 Οκτωβρίου 2021 08:55
Θρήνος στα «Φιλαράκια»: Πέθανε ο ηθοποιός James Michael Tyler
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που υποδυόταν τον Γκάνθερ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Ο 59χρονος τα τελευταία χρόνια έδινε μια μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το BBC, ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε στα οστά του. Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντλελες το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μάνατζερ του. "Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή" είπε ο μάνατζερ του.

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον Γκάνθερ στην αγαπημένη σειρά, έναν σερβιτόρο στο "Central Perk", το οποίο αποτελούσε το αγαπημένο στέκι των έξι βασικών χαρακτήρων, ενώ ήταν ερωτευμένος με την Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον).

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ μιλώντας στον Craig Melvin του TODAY είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη και είχε δηλώσει ότι η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε. "Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει", είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Το δικό τους αντίο στον αγαπημένο τους φίλο και συνάδελφο έδωσαν οι συμπρωταγωνίστριες του, Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ, μέσω δυο συγκινητικών αναρτήσεων στο Instagram.

"Τα Φιλαράκια δεν θα είναι τα ίδια χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στο σόου αλλά και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις", έγραψε ηΤζένιφερ Άνιστον.

"Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έφερες και μας το έδειχνες κάθε μέρα στα γυρίσματα είναι το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που κρατώ που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς", έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share