Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Άλεκ Μπάλντουιν: «Ραγίζει η καρδιά μου» – Καταγγελία πως ήταν αληθινή σφαίρα στο όπλο

«Σοκ και θλίψη»

22 Οκτωβρίου 2021 21:14
Άλεκ Μπάλντουιν: «Ραγίζει η καρδιά μου» – Καταγγελία πως ήταν αληθινή σφαίρα στο όπλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένος ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ Άλεκ Μπάλντουιν, μετά το φριχτό δυστύχημα που σημειώθηκε στο Νέο Μεξικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», όταν ο ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να εξακριβώσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία. Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του. Ραγίζει η καρδιά μου για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Halyna», ανέφερε ο Άλεκ Μπάλντουιν σε μήνυμά του στο Twitter.

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο Αλέκ Μπάλντουιν σκότωσε καταλάθος 42χρονη σε γυρίσματα της ταινίας Rust! Και ο σκηνοθέτης στην εντατική

Αναφορές για αληθινή σφαίρα

Για αληθινή σφαίρα μέσα στο όπλο που εκπυρσοκρότησε κάνει λόγο σωματείο του Χόλιγουντ, με την αστυνομία, ωστόσο να μην δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με ένα σωματείο του Χόλιγουντ όπως υποστηρίζει σε υπόμνημα προς τα μέλη του, το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας και το οποίο κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν, περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share