Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη αντίδραση μετά το μοιραίο ατύχημα – «Γιατί μου δώσατε γεμάτο όπλο;»

Συντετριμμένος ο ηθοποιός

22 Οκτωβρίου 2021 17:05
Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη αντίδραση μετά το μοιραίο ατύχημα – «Γιατί μου δώσατε γεμάτο όπλο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένος είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας του, όπου σκότωσε τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που χρησιμοποιούσε.

Οι φωτογραφίες του Άλεκ Μπάλντουιν να κλαίει και να μιλάει ταραγμένος στο τηλέφωνο αφού έδωσε κατάθεση στο γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως αμέσως μετά το δυστύχημα ο Άλεκ Μπάλντουιν αναρωτιόταν συνεχώς γιατί του έδωσαν γεμάτο όπλο με αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με το Showbiz411.

Άλεκ Μπάλντουιν όπλο

“Τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έδωσαν γεμάτο όπλο με αληθινές σφαίρες” έλεγε ο Μπάλντουιν που είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Deadline, η οποία επικαλείται μια πηγή στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, ο Μπάλντουιν εμφανίστηκε αυτοβούλως στις Αρχές, όπου ανακρίθηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον κάποιου προσώπου και ότι οι Αρχές ανακρίνουν πρόσωπα και ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

“Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου.

Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα

Ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Christus St. Vincent χωρίς να γίνει γνωστό πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί.

Ωστόσο, η ηθοποιός Φράνσις Φίσερ έγραψε στο Twitter ότι “ο Σόουζα μου έστειλε γραπτό μήνυμα ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο”.

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει την πληροφορία, ο εκπρόσωπος πάντως του ιατρικού αυτού κέντρου, Αρτούρο Ντελγκάδο, απάντησε ότι δεν του επιτρέπεται να δίνει στη δημοσιότητα πληροφορίες για ασθενείς.


 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share