Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα! (photo-video)

Ασύλληπτη τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας

22 Οκτωβρίου 2021 07:51
Πασίγνωστος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα! (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασύλληπτη τραγωδία στα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, όπου ο πασίγνωστος ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυματίας είναι ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσματα που τραυμάτισαν θανάσιμα την 42χρονη και τραυμάτισαν τον 48χρονο.

Δύο ημέρες πριν το δυστύχημα, μάλιστα, είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram από τα γυρίσματα της ταινίας με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Ποιος είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alexander Rae Baldwin III, 3 Απριλίου 1958) είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας. Μέλος της οικογένειας Μπάλντουιν, ο μεγαλύτερος από τέσσερις αδερφούς που είναι όλοι ηθοποιοί (Ντάνιελ, Ουίλιαμ Στίβεν Μπάλντουιν).

Ο Μπάλντουιν κέρδισε την αναγνώριση του κοινού μετά την εμφάνισή του στις σεζόν 6 και 7 του τηλεοπτικού δράματος Knots Landing του CBS, στον ρόλο του Joshua Rush. Έχει παίξει τόσο σε πρωταγωνιστικούς όσο και σε δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες όπως η φανταστική ταινία Σκαθαροζούμης (Beetlejuice, 1988), το θρίλερ δράσης The Hunt (1990), την ρομαντική κωμωδία The Marrying Man (1991) και τις δυο ταινίες του Μάρτιν Σκορτσέζε - το βιογραφικό The Aviator (2004) και το νουάρ δράμα Ο Πληροφοριοδότης (2006). Η ερμηνεία του στο ρομαντικό δράμα The Cooler το 2003 τού χάρισαν μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Από το 2006 έως το 2013 ο Μπάλντουιν πρωταγωνίστησε ως Τζακ Ντόναχιου στην κωμική σειρά 30 Rock του NBC για την οποία έχει κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες, δυο Βραβεία Έμμυ και επτά Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών. Έγινε ο άνδρας ηθοποιός με τα περισσότερα SAG Awards.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί και στις σειρές: Τα Φιλαράκια, Nip/Tuck, Will & Grace και Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα. Έχει δώσει τη φωνή του στο Μαδαγασκάρη 2, Τόμας το Τρενάκι και The Simpsons.

Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην πέμπτη έκδοση της σειράς Επικίνδυνη Αποστολή, αυτή η ταινία κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου 2015. Το 2009 ήταν μαζί με τον Στιβ Μάρτιν παρουσιαστής των Βραβείων Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Είναι αρθρογράφος για την The Huffington Post. Έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση για τις μιμήσεις του Προέδρου Τραμπ που κάνει στην μεγαλύτερη σε διάρκεια σειρά Saturday Night Live, τόσο κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 όσο και μετά την εκλογή του Τραμπ.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share