Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκότωσε τη γειτόνισσά του γιατί τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί

H επαναλαμβανόμενη ερώτηση προκάλεσε την οργή ενος 28χρονου

21 Οκτωβρίου 2021 14:30
Σκότωσε τη γειτόνισσά του γιατί τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ερώτηση «Πότε θα παντρευτείς;» ακόμα και όταν γίνεται από καλοπροαίρετους ανθρώπους παραμένει ενοχλητική. Μάλιστα, όταν η ερώτηση επαναλαμβάνεται ασταμάτητα τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Ο 28χρονος Φαΐζ Νουρντίν από την Ινδονησία πήγε τα πράγματα στα άκρα και σκότωσε την 32χρονη έγκυο γειτόνισσά του, την Αΐσα, επειδή τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα παντρευτεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο elitereaders.com, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο Φαΐζ καθόταν μπροστά από το σπίτι του, όταν πέρασε η γυναίκα από εκεί και άρχισε να του μιλάει. «Άντε βιάσου να παντρευτείς. Όλοι οι άλλοι έχουν παντρευτεί. Εσύ γιατί δεν παντρεύεσαι;», είπε η γυναίκα στον 28χρονο, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας. Ωστόσο νύφη κατέγραψε με κάμερα τον θάνατό της! Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε με ελικόπτερο στο γάμο.

Πώς συνέβη

Αργότερα εκείνη την ημέρα ο Φαΐζ πήγε στο σπίτι της Αΐσα, την ακολούθησε στο δωμάτιο της και την έσπρωξε στο κρεβάτι της. Μετά, την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Η γυναίκα προσπάθησε να παλέψει για την ζωή της, δαγκώνοντας το χέρι του, αλλά δυστυχώς ο άντρας ήταν πιο δυνατός. Μετά την δολοφονία ο ύποπτος πήρε το κινητό του θύματος και κάποια μετρητά που είχε πάνω της (περίπου 60 δολάρια).

Ο Φαΐζ κατάφερε να δραπετεύσει στην Τζακάρτα, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε. Αν κριθεί ένοχος, ο Φαΐζ κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

 Σκότωσε τη γειτόνισσά του γιατί τον ρωτούσε συνεχώς πότε θα παντρευτεί

Ο γαμπρός θέλησε να κάνει καντάδα στην νύφη στη διάρκεια του γάμου - Αυτό που έγινε μετά αηδίασε τους πάντες

Κάθε γάμος έχει... μια ιστορία να μας πει, με αρκετά περιστατικά να είναι ξεκαρδιστικά και άλλη να μην είναι και τόσο αστεία. Και θα λέγαμε, ότι σε ένα από αυτά η κατάληξη διόλου ευχάριστη ήταν.

Στη διάρκεια ενός γάμου, συγκεκριμένα, η νύφη και ο γαμπρός έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά ο δεύτερος είχε έναν... ιδιαίτερο τρόπο να το εκφράσει, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού.

Έκανε καντάδα αλλά... δεν του βγήκε σε καλό

Συγκεκριμένα, αφού ήπιε αρκετά, ο γαμπρός θέλησε να κάνει καντάδα στην νύφη με την κιθάρα του, τραγουδώντας το «Brown Eyed Girl», αλλά η κατάληξη μόνο καλή δεν ήταν, όπως και σε εκείνον που μίλησε η κουμπάρα.

Καντάδα στο γάμο

Ο γαμπρός σήκωσε την κιθάρα και άρχισε να την χτυπά αλύπητα στο έδαφος, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο. Αμέσως μετά την πέταξε στο μήκος όλου του δωματίου, σηκώθηκε στην καρέκλα, έπεσε από αυτήν και έκανε εμετό, προτού τον σηκώσουν οι αδελφοί του, ώστε να τον διακομίσουν στο νοσοκομείο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share