Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 14χρονος κατηγορείται για φόνο 5χρονου - Τον σκότωσε και τον πέταξε σε ποτάμι

Σοκ!

21 Οκτωβρίου 2021 14:17
Φρίκη: 14χρονος κατηγορείται για φόνο 5χρονου - Τον σκότωσε και τον πέταξε σε ποτάμι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η υπόθεση ενός 14χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε 5χρονο αγοράκι.

Για τη δολοφονία του παιδιού κατηγορείται και ο πατριός του, ο 39χρονος Τζον Κόουλ, ο οποίος βρέθηκε να φέρει ύποπτα τραύματα στο σώμα του. Η μητέρα του αγοριού κατηγορείται επίσης για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ο πεντάχρονος Λόγκαν βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι κοντά στο Μπρίτζεντ της Ουαλίας τον περασμένο Ιούλιο. Το άτυχο αγόρι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, καθώς ακόμα διενεργείται σήμερα έρευνα για τα αίτια του θανάτου του παιδιού, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θεωρείται ότι ήταν «βίαιος» και «αφύσικος».

φόνος 5χρονου ποτάμι

Ο 14χρονος που κατηγορείται για φόνο αναμένεται να βρεθεί σήμερα (21/10) ενώπιον δικαστηρίου, σύμφωνα με το dailymail.co.uk.

Σε προηγούμενη ακρόαση, αναφέρθηκε ότι ο πεντάχρονος δέχθηκε επίθεση και «ένιωσε υπερβολικό πόνο», προτού η σορός του βρεθεί στο ποτάμι. Ο θάνατος του παιδιού προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η πρώτη δικάσιμος και για τους τρεις κατηγορουμένους έχει οριστεί για τις 31 Ιανουαρίου 2022 και η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share