Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Οδηγοί απορριμματοφόρου σώζουν κουταβάκια που ασυνείδητοι είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών

Δείτε το βίντεο της διάσωσης

15 Οκτωβρίου 2021 15:10
Οδηγοί απορριμματοφόρου σώζουν κουταβάκια που ασυνείδητοι είχαν πετάξει σε κάδο σκουπιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη της συμπίεσης των απορριμμάτων, οι εργαζόμενοι άκουσαν κλάματα. Σταμάτησαν την εργασία τους και εντόπισαν τα κουταβάκια που κάποιοι ασυνείδητοι τα είχαν πετάξει με σακούλες σκουπιδιών στον κάδο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα χωριό της Περιφέρειας Τιούμεν στη Σιβηρία, και το βίντεο το ανέβασε στο διαδίκτυο, τοπική οικολογική οργάνωση με την ελπίδα να μπει ένα τέλος σε αυτήν την κτηνωδία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ενώ σκύλος - ήρωας έσωσε μωράκι που το εγκατέλειψε η μαμά του στο πάρκο.

Σε κοντινή απόσταση από τον κάδο εντόπισαν και τη μητέρα των κουταβιών, που ήταν δεμένη με λουρί.

Τα αντανακλαστικά των ανδρών του απορριμματοφόρου λειτούργησαν ακαριαία, με αποτέλεσμα να σώσουν τα κουταβάκια και να τα παραδώσουν στη μητέρα τους, την οποία και έλυσαν.

Το βίντεο με τη διάσωση των κουταβιών

Είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή. Μόλις όμως το πρόσεξε λίγο καλύτερα, πάγωσε…

Πάγωσε μια γυναίκα, όταν είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή του σπιτιού. Ο λόγος; Δεν φαντάζεστε τι είχε το λουκάνικο.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα, βρήκε κομμάτια κρέατος στην αυλή της που είχαν μέσα λεπίδες από ξυράφια. Η ίδια, είπε πως είχε βγάλει τα δυο της κουτάβια, για βόλτα όταν παρατήρησε τρία κομμάτια από χοτ ντογκ στο πάτωμα.

Είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή. Μόλις όμως το πρόσεξε λίγο καλύτερα, πάγωσε…

"Είχε πολύ ωραία μέρα και έτσι αποφάσισα να καθίσω στην μπροστινή αυλή ενώ εκείνα έκαναν την δουλειά τους, όταν παρατήρησα πως η Ophelia μύριζε ένα κομμάτι κρέατος που ήταν στην αυλή." Κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί το κρέας είχε μία παράξενη λάμψη και όταν πήγε να το κοιτάξει καλύτερα έμεινε άφωνη.

"Είδα τον χειρότερο εφιάλτη μου - υπήρχαν μέσα του κοφτερές λεπίδες." "Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβει γιατί κάποιος να θέλει να πληγώσει τα σκυλιά μου με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι όμως που τα πρόλαβα πριν γίνει κάτι χειρότερο." Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τέτοιες ιστορίες, δείτε εδώ έναν σκύλο που κάνει τον νεκρό για έναν τρομερό λόγο.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share