Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ σε κατάστημα Lidl: Βρέθηκε ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Αηδιαστικό!

10 Οκτωβρίου 2021 17:27
Σοκ σε κατάστημα Lidl: Βρέθηκε ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου! Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστική είναι η φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media με ένα νεκρό ποντίκι μαγειρεμένο στο ρύζι.

Πρόκειται για ένα σακουλάκι από γνωστή φόρμα ρυζιού που αγοράστηκε από τη γνωστή αλυσίδα super market Lidl στη Βρετανία.

Πρόκειται για τον Richard Leech, ο οποίος ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Twitter. Η μία δείχνει την συσκευασία γνωστής μάρκας από ρύζι που χρειάζεται μόνο να μπει στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η δεύτερη φωτογραφία όμως δείχνει το μαγειρεμένο ρύζι με ένα ποντίκι νεκρό ομως.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γεια σας @LidlUK αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πώς αυτό το ποντίκι βρέθηκε μέσα στο πακέτο με το ρύζι; Τώρα το σπίτι μου βρωμάει μαγειρεμένο ποντίκι και η σύζυγός μου κάνει εμετό ανεξέλεγκτα».

Σοκ σε κατάστημα Lidl: βρέθηκε και ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου

Η αλυσίδα Lidl, πάντως, απολογήθηκε σημειώνοντας: «Δεν είναι ποτέ πρόθεσή μας για κάποιον πελάτη να είναι δυσαρεστημένος για οποιοδήποτε λόγο και λυπούμαστε πολύ που είδαμε πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν παρουσίασε τα υψηλά στάνταρ που τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας περιμένουμε.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον καταναλωτή, το ζήτημα μεταφέρθηκε άμεσα στην ομάδα ποιοτικού ελέγχου, η οποία μέσω της έρευνας με τον προμηθευτή, κατάφεραν να αναγνωρίσουν το ξένο στοιχείο ως μούχλα. Παρόλο που είναι πολύ σπάνιο, αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα μιας πολύ μικρής τρύπας στην συσκευασία.

Πηγή: rp.news

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share