Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αρνητής διαδηλωτής ρίχνει μπουνιά σε άλογο!

Εποχή βαρβάρων...

29 Σεπτεμβρίου 2021 14:23
Απίστευτο: Αρνητής διαδηλωτής ρίχνει μπουνιά σε άλογο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε διαδήλωση εναντίον του lockdown στην Αυστραλία, με έναν εκ των αρνητών να ξεφεύγει και να ρίχνει μπουνιά σε άλογο στη διάρκεια των επεισοδίων με την Αστυνομία.

Ο λόγος γίνεται για τον 33χρονο Κρίστιαν Πουλκόβνικ, ο οποίος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, χτυπά το ζώο στη μύτη κατά τη διαδήλωση στο Σίδνεϊ. Για την κίνησή του αυτήν, ασφαλώς, σχηματίστηκε δικογραφία για βιαιοπραγία σε ζώο, με τις Αρχές να έχουν πάρει την απόφαση, έχοντας πρώτα τις σχετικές φωτογραφίες.

Εκτός της βιαιοπραγίας, βέβαια, κατηγορείται για παράνομη συγκέντρωση, που δε συμβαδίζει με τα μέτρα εναντίον του κορωνοϊού, αλλά εκείνος, μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει αθώος.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του αρνητή

Ο Πουλκόβνικ αναφέρει, ότι βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας και, για το λόγο αυτόν, έφτασε στο σημείο να χτυπήσει το άλογο. Η δίκη του θα γίνει άμεσα, με τα εγχώρια ΜΜΕ να έχουν δείξει σπουδαίο ενδιαφέρον για την υπόθεση, εξαιτίας της τροπής που πήρε, τη στιγμή που η κυβέρνηση της χώρας δεν αρνείται ποτέ να πάρει σκληρά μέτρα.

Ο 33χρονος συνελήφθη λίγο μετά τη διαδήλωση, με το δικηγόρο του να προσκομίζει υλικό, που δείχνει το τι συνέβαινε σε αυτήν, ώστε να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Ο Πουλκόβνικ είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος, ύστερα από κράτηση 2.5 εβδομάδων, με την υπόθεσή του να καθυστερεί εξαιτίας του γεγονότος, ότι αρνείται να κάνει τεστ για κορωνοϊό, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία απάντων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share